YENİ DOBLO

golge_1982

Aktif Üye
İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR DOBLO ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH ALACAĞIM BAYİ D3 1.3 PREMİO KONOR PAKETLİ DOBLOYU 36,750 VERİYOR, ARACI KULLAN PLAKAYI DA TEMMUZDA ÇIKARIRIZ TEMMUZ BANDROLÜ ÖDEME BOŞUNA DİYOR NASIL SİZCE?

hayırlı olsun.aynen öyle yapın.

bencede alın fakat fiyat çok uygun neden acab ayriyetten bi ndirim aldımnız mı

AYRI Bİ İNDİRİM ALDIM BİZİM HANIMIN AKRABASI ÇIKTI ELEMAN ONDAN İNDİRDİ , BEN DE SİZ DAHA İYİ ANLARSINIZ DİYE DANIŞAYIM DEDİM NORMAL Mİ YÜKSEK Mİ İYİ Mİ DİYE
BİR DE SİZ 1.3 TEN MEMNUNMUSUNUZ 1.6 MI TAVSİYE EDERSİNİZ.

fiyatınız bence çok uygun bu bizim4. 1.3 multijetimiz çokta memnunuz az yakıyor performansıda hacminegöre çok iyi ben ben tvsiye ederim

1.6 tabi daha güçlü bir motor yakıt olrakta 1.6 daha fazla yakıyor

aileniz kalabalık ise 1.6 alın..1.3 ü yakıt olarak bilmiyorum ama 1.6 hem güçlü hemde performansına göre çok az yakıyo ben çok memnunum heryönüyle.

ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BİR DE RENK SORACAKTIM SİYAH BEYAZ HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ SİZ OLSANIZ.SİYAH KONFOR PAKETLİ ELİNDE VAR BEYAZI GETİRTİRİM DEDİ DİĞER RENKLER İÇİN BİRAZ BEKLEMELİSİN DEDİ ÇOK KARARSIZ KALDIM 🙁 SİYAHIN ÖN FAN KISMI PEK GÖSTERMİYOR GİBİ TÜMÜ SİYAH OLUNCA

ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BİR DE RENK SORACAKTIM SİYAH BEYAZ HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ SİZ OLSANIZ.SİYAH KONFOR PAKETLİ ELİNDE VAR BEYAZI GETİRTİRİM DEDİ DİĞER RENKLER İÇİN BİRAZ BEKLEMELİSİN DEDİ ÇOK KARARSIZ KALDIM 🙁 SİYAHIN ÖN FAN KISMI PEK GÖSTERMİYOR GİBİ TÜMÜ SİYAH OLUNCA

Lütfen forumda küçük harf kullanınız....Büyük harfle yazmak ''BAĞIRMAK'' anlamına gelir...

ben beyazı terciğ ederim.

Lütfen forumda küçük harf kullanınız....Büyük harfle yazmak ''BAĞIRMAK'' anlamına gelir...

kusura bakmayın heyecandan olmuş .

fiyatı liste fiyatından 1,000 tl uygun. siyah renk daha güzel yakışıyor ama tozu kiri çok belli ediyor.sizin tercihiniz daha önemli.
http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/doblocombi.aspx

vallahi siyah çok asil ama beyazda çok güzel duruyor

bence çöl grisi alın😀:korsan:

🙂 valla maşallah sizin doblonun rengi de güzel ama fazla beklemek istemiyorum arabayı o yüzden olan renklerden almayı planlıyorum ama kararsızım almışken en güzeli içime sinen olsun diye uğraşıyorum

lal kırmızı olsun çok dikkat çekiyo

Allah nazardan saklasın.

sizde mi ayriyetten indirim yaptırdınız

Back