yeni doblo xenon

airfresh

Azimli Üye
merhabalar. 2011 yeni doblo aracım var. xenon ampül takmak istiyorum ancak geçen gün bir sitede; xenon ampüllerin boyu uzun olduğu için far şapkasına değdiği ve buna bağlı olarak ampulun yerine oturmadığını okumuştum. Doğruluk payı nedir? Taktıran arkadaş var mı? yardımlarınızı bekliyorum... Saygılarımla...

ben bunu ilk defa duydum arkadaşım ama ben de xenonların aracın beynine zarar verdiğini duydum ? Arkadaşlar acaba böyle birşey var mı ?

burak22 tarafından yazılan metin:
ben bunu ilk defa duydum arkadaşım ama ben de xenonların aracın beynine zarar verdiğini duydum ? Arkadaşlar acaba böyle birşey var mı ?

Ya bir yerde okudum öyle birşey.. Eğer bulabilrisem paylaşırım.. Şimdi gidip xenon kit alacağız far şapkasına değecek ürün elimizde patlayacak. Eğer böyle bir sorun yoksa hangi marka ve model xenon almalıyım. Ayrıca kısa ve uzunlara ayrı ayrı xenon mu takmalıyız yoksa kısalara xenon takıp uzunlara beyaz ampul mu takmalıyız? Önerilerinizi beklerim... Saygılarımla...

xenon ile ilgili diğer sorularını cevaplarını burda bulabilirsin

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=262

teşekkürler.. *tup*

airfresh tarafından yazılan metin:

Ya bir yerde okudum öyle birşey.. Eğer bulabilrisem paylaşırım.. Şimdi gidip xenon kit alacağız far şapkasına değecek ürün elimizde patlayacak. Eğer böyle bir sorun yoksa hangi marka ve model xenon almalıyım. Ayrıca kısa ve uzunlara ayrı ayrı xenon mu takmalıyız yoksa kısalara xenon takıp uzunlara beyaz ampul mu takmalıyız? Önerilerinizi beklerim... Saygılarımla...
bence uzunlara xenon takmayın çunkü uzun farları genelde sellektör yapmak için kulanıldığından xenonlar ilk yandığında kameralardakı flash gibi çakar ve çok ışık saçar ve karsıdakinin gözünü alır + arti bisüre xenonlar zarar görür boşuna masraf yapmış olursunuz

yada uzunlara takmak yerin sislere 4300k takın parklarada 8 ledli park lambası takarsınız park + sis gezersiniz

teşekkürler...*tup*

peki aracın beyninde herhangi bir arızaya sebep olur mu? Beyninde arızaya sebep olur diyende var olmaz diyende anlayamadım gitti? kullanan bi arkadaş bu konuda bizi aydınlatsa... saygılarrımla..*flower*

Sevgili kardeşlerim...........Bunlar şehir efsanesi.......Hiçbir şekilde sıkıntı olmuyor benim aracımda hemuzun hem kıza hemde sislerde xenon var.......sadece sislerde ufak bir modifikasyon yapıyorsun hemen oluyor...............Aracın ne beynine nede başka yerine zararı var...............Bunu sallayan vatandaşların beyni bozuk ..rahat olun

bakiergul tarafından yazılan metin:
Sevgili kardeşlerim...........Bunlar şehir efsanesi.......Hiçbir şekilde sıkıntı olmuyor benim aracımda hemuzun hem kıza hemde sislerde xenon var.......sadece sislerde ufak bir modifikasyon yapıyorsun hemen oluyor...............Aracın ne beynine nede başka yerine zararı var...............Bunu sallayan vatandaşların beyni bozuk ..rahat olun

eyvallah abicim sağolasın bilgi için 🙂

bilgi için teşekkürler Baki abi....*clap*

Tamam baki abi kızma😀 öğreniyoruz bak sayende*clap**lol*
bu arada bilgi için saol abi...*tup*

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
bilgi için teşekkürler Baki abi....*clap*

Zevkti benim için Can kardeş.....

airfresh tarafından yazılan metin:

Tamam baki abi kızma😀 öğreniyoruz bak sayende*clap**lol*
bu arada bilgi için saol abi...*tup*

Kızıyorum yalan yanlış bilgi verenler beni delirtiyor kardeşim....

RAPTOR tarafından yazılan metin:
yaver!kılıcımı getir!

Kılıç ne ne kılıcı direk piştovumu getirin bana........😀

Bugün servisde takıldı benim araca xenon 6000k... ama sadece normale takıldı sislerde kışın sorun oluyo takma dediler servisden soğukda birden çakınca cam çatlatıyormuş... Uzunlar içinde yeni doblolara ayrı ayrı takılıomuş. H7 ler böyle dediler...Bakalım nasıl olacak... Ayrıca yağmurda kesme yapıyo dediler 6000k larda da yapıyormu bu konuda bilgisi olan varmı?

FireExit tarafından yazılan metin:
Bugün servisde takıldı benim araca xenon 6000k... ama sadece normale takıldı sislerde kışın sorun oluyo takma dediler servisden soğukda birden çakınca cam çatlatıyormuş... Uzunlar içinde yeni doblolara ayrı ayrı takılıomuş. H7 ler böyle dediler...Bakalım nasıl olacak... Ayrıca yağmurda kesme yapıyo dediler 6000k larda da yapıyormu bu konuda bilgisi olan varmı?

Valla benim aracımda uzunda kısada ve sislerdede vardı...............hiç sorun yaşamadım..................ama aracımın yenisi geleceğinden hepsini söküp kaldırdım.......

Back