Yeni Doblo Trekking Alacağız Renk Tavsiyesi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tutkun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tutkun

Saygın Üye
Adı
Serhan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2016
Renk
kurşun gri
Arkadaşlar Hayırlısıyla yeni trekking alacağız gecende bir konuda bahsetmiştim test sürüşü felanda yaptık kafamız yattı trekkinge ama koyu renk olmasın istiyoruz. Açık renk olarakta sadece (İNCİ GRİSİ---MİSTİK GRİ) Var. Sizce hangisini seçmelim tavsiyelerinize ihtiyacım var mavi olsun istiyorduk ama mavi renk yokmuş o yüzden bu 2 renk arasında karar vereceğiz sizinde yardımlarınızla.
BU 2 rengi canlı olarak gormedim hiç resimlerde felanda görmedim sadece katalogda gordum bu 2 renkte doblosu olan arkadaşlar resim atabilirlerse en azindan fikirde olmuş olur simdiden tesekkur ederim

Fabrikaya belli bi ucret odeyip alamiyormusunuz ? Bi gorusun derim ? Kesinlikle beyaz almayon hic hos durmuyor trekinde

@Smpo
Fiat musteri hizmetlerini aradim bizde boyle bisey yok katalog rengi neyse o renk oluyor dedi.bayiyle goruşün belki onlar istediginiz rengi boyarlar dedi

7a3b1c0db43f71adc4b702da78e3ba3e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Siyah renk güzel duruyor ama cabuk kir gosteriyor,beyazda guzel tavsiye ederim

kurşun gri trekking de benim rengim

trekking de ön ve arka tampon ekleri gri o yüzden beyaz almayın yakışmaz. kurşun gri ile çok uyumlu duruyor siyahta da kendini gösteriyor

@Tutkun
hayırlısı olsun..

@Kebabci

hayırlısı olsun

sizin trekking in tavan çıtaları neden yok Türkiye pazarındakilerde var

Opsiyon dediler burda,evet inceledim Türkiye de trekking modelleri daha opsiyonlu.benim aldigim modelde far yikama ve koltuk isitma yok,bende 7 kisilik metalik boya opsiyonu var.amann olsun yeter aga Allah olmayanlara daha iyisini nasip etsin

KIRMIZI GBİ BORDO DA ÇOK HOŞ BİZİM RENK OLAN ÇÖL GRİ DE HARİKA DURUYO ÇÖL GRİYİ SİYAH İLE SÜSLERSENİZ YEMEDE YANINDA YAT 🙂

Lal kırmızı ve Kurşun gri ikisinide canlı canlı gördüm arabayı en güzel gösteren ve detayları ortaya çıkaran renkler bunlar. Beyazdan uzak dur.

Back