- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
can geçmiş olsun d3 arka stop 80tl bende bizimkini yangın kutusuna süürtüp kırmıştım ahalı değil parçacılarda var sıfır orjinal bu arada havalanında d3ler kullanılmaya başlandı mı
can geçmiş olsun d3 arka stop 80tl bende bizimkini yangın kutusuna süürtüp kırmıştım ahalı değil parçacılarda var sıfır orjinal bu arada havalanında d3ler kullanılmaya başlandı mı
teşekkürler abi saol internetten buldum çıkmacı Atatürk oto sanayide 🙂 havaalanında d3 ler kullanılmaya başlandı abi 2 ay oluyo 1.9 d2 ler gitti d3 ler geldi 1.6 ve 2.0 motor 🙂
uçakların pistine giriyolar 3.5 km pist 1.5-2 dk pist kontrolü yapmak zorundalar 🙂 birde uçakların önünde gidip uçakların park yerlerini gösteriyolar 🙂can geçmiş olsun d3 arka stop 80tl bende bizimkini yangın kutusuna süürtüp kırmıştım ahalı değil parçacılarda var sıfır orjinal bu arada havalanında d3ler kullanılmaya başlandı mı
teşekkürler abi saol internetten buldum çıkmacı Atatürk oto sanayide 🙂 havaalanında d3 ler kullanılmaya başlandı abi 2 ay oluyo 1.9 d2 ler gitti d3 ler geldi 1.6 ve 2.0 motor 🙂
can ne iş yapıyorlar ki o arablar ilearabalar hangi donanım
teşekkürler mustafa abi saolcan geçmiş olsun kardeşim
aldık abi aksaraya gittik bugün 75 tl ye aldık serviste sorduk 110 tl dediler 🙂ne yaptınız can aldın mı stobu
tekrardan saol abi bgün akşama doğru takıldı arka far 🙂iyiymiş can geçmiş olsun tekrar
işte doblonun bi güzelliği daha parçaları çok uygun