YENİ DOBLO PREMİO 1,3 TOSUNUMUN FOTOGRAFLARI

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
teşekkürler mustafa abi

Allah Kaza Bela Vermesin

iyi dilekleriniz için teşekkürler premioda aksesuar tam olduğu için bişey yapmadım bi ön camlarada film yaptıracaktım ondanda vazgeçtim böyle havalı geliyor bana

maaşallah...kazasız belasız sürüşler abi...ama doblon bi spoyler istiyo...

Allah Kaza Bela Vermesin

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

can yan basamaklardan mı bahsediyorsun benim onlar hiç hoşuma gitmiyor bence yakışmııyor tabi zevk meseleesi ama bence orjinali güzel bana tavan rayı karartılmış cam yetiyor zaten bunlarda dobloda var

iyi dilekleriniz için teşekkürler

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:

can yan basamaklardan mı bahsediyorsun benim onlar hiç hoşuma gitmiyor bence yakışmııyor tabi zevk meseleesi ama bence orjinali güzel bana tavan rayı karartılmış cam yetiyor zaten bunlarda dobloda var

iyi dilekleriniz için teşekkürler

2011_spoiler_fiat_doblo_2_0983.jpg

yok abi bundan diyorum..

can onlar yapıştırma galiba zamanla bırakma yapabilir o yüzden taktırmam birde nedende benim hoşuma gitmiyor ama bak d1 ve d2 ye yakışıyordu ama d3 te nedense yakışmamış tabi zevk meselesi bu arabaya sadece yaptırırsam ön camlara filim yaptırırım oda araka camları ile sırıtır diye vaz geçtim ama tabi zevk meselesi bana bu şekilde çok kibar ve havalı geliyor

safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
asaleti yotiyor.d3 oğuz.MAŞALLAH 41 kere

teşekkürler

doblonun her kasasının duruşu bile yeter

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
can onlar yapıştırma galiba zamanla bırakma yapabilir o yüzden taktırmam birde nedende benim hoşuma gitmiyor ama bak d1 ve d2 ye yakışıyordu ama d3 te nedense yakışmamış tabi zevk meselesi bu arabaya sadece yaptırırsam ön camlara filim yaptırırım oda araka camları ile sırıtır diye vaz geçtim ama tabi zevk meselesi bana bu şekilde çok kibar ve havalı geliyor
aynen abi zevk meselesi..

Allah agiz tadiyla binmeyi nasip eylesin...

bakiergul tarafından yazılan metin:
Allah giz tadiyla binmeyi nasip eylesin...

teşekkürler abi

Back