DoBLo_cU
Daimi Üye
- Adı
- Doblocu
- Modeli
- Renk
- Siyah
Black TigeR tarafından yazılan metin:
Merhaba arkadaşlar
Yeni doblo da aracı kullandıktan bir süre sonra orta konsolun sol tarafı (gaz pedalının oldugu kısım) dizimi rahatsız edecek sıcaklıkta ısınıyor.Yeni doblosu olan arkadaşlarda aynı durum varmı ?
Evet dediğiniz durum bende de oldu. Yanlış hatırlamıyorsam klimayı çalıştırınca oluyordu. İlk önce dizimi çok değdirdigimi düşündüm ama öyle değilmiş gerçekten ısınıyor o kısım. Hatta bazen direksiyonun alt tarafından pedalların ordan sıcak hava geliyor ama çok değil.Black TigeR tarafından yazılan metin:
Merhaba arkadaşlar
Yeni doblo da aracı kullandıktan bir süre sonra orta konsolun sol tarafı (gaz pedalının oldugu kısım) dizimi rahatsız edecek sıcaklıkta ısınıyor.Yeni doblosu olan arkadaşlarda aynı durum varmı ?
bursa16000 tarafından yazılan metin:
arkadasım ben o bölümde calısıyorum sıcak su giriş çıkış borusu var hemen gaz pedalının yanında ondan hıssedersın dış konumda kullanırsan bu sorun ortadan kalkar...
kardesim nerden girip kendimi tanıtacagımı bulamadım yardımcı olursan sevınırım tesekkurler şimdiden...
kardesim nerden girip kendimi tanıtacagımı bulamadım yardımcı olursan sevınırım tesekkurler şimdiden...