yeni doblo modifiye yardim izmir

Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim.İzmir etkinliklerimiz de bulunursan arkadaşlar her türlü yardımcı olur 🙂

@NightEwo hoşgeldin keyifli forumlar dileriz.biraz orjinal bin sonra modifiyeye geçersiniz

Hosbulduk sagolasiniz Etkinliklerde.bulunmazmiyim abi soleyin yeter =) 5 aydir orjinal biniyom artik baslamam lazm bsylere .=)

Team dobloda takipte kal buluşmalarda seni görmek bizleri mutlu eder

@serkanortanca başkanım bi etkinlik yap arkadaşa @NightEwo biraz ailemizi tanı muhabbet sohpette aktif ol hepimizi tanı arkası gelir biraz sabır gerek ama.iyi akşamlar albümlerimi inceleyip beğenebilirsin.
FB_IMG_1449419738335.jpg
FB_IMG_1449419666350.jpg
FB_IMG_1449419675560.jpg

Tamamdir katildim facem yoktu bnm yeni actm ben bole seylerden anlamam pek =)

Ok iyi seyirler

@NightEwo aramıza hoşgeldiniz. Arabasına gerekli modifiye yapan arkadaş larını sana yardımcı olacaktır burdan ve facebook sayfamızdan takip edersen hem kısa sürede araba hakkında yardımcı olurlar hemde buluşma zamanını orda öğrenebilirsiniz.

Abicim özellikle paran varsa git bas parayı air süspansiyon yaptır sonra far kısmına bixenon yap birde 17 inç çelik jant yaptın mı olay tamam daha da oynarsan tadı kaçar

@NightEwo aileye hoşgeldin keyifli ve aktif paylaşımlar

Aramiza hosgeldin aracin hayirli olsun

ailemize hoş geldin keyifli forumlar

@NightEwo
O zaman sende bendensin güzel bi coilover önlere arkalara da kaliteli çok sert olmayan bi spor yay yapıyorsun en fazla 1000 liraya patlar kesinlikle yayları kesme derim

Bulunabilir ama ne kadar sağlıklı olur sıfır fiyatı 600 tl

Back