YENİ DOBLO KIŞLASTİĞİ

8 Adet 185/65/R15 88T Sava Eskimo S3+ Kar lastiği aldım. Hadi hayırlısı 8 tanesi 1000 TL. Bakalım bu sava neymiş
195-60-16 sı kaçparaydı dostum

8 Adet 185/65/R15 88T Sava Eskimo S3+ Kar lastiği aldım. Hadi hayırlısı 8 tanesi 1000 TL. Bakalım bu sava neymiş

8 adet neden

savaeskimodan çok memnunum iyiki almışık

çift kullanacak🙂
la biz bi takım alamıyos adam 2 takım almıs🙂

bizim D2 de etiket göremedim hangi tarafta acaba d2 lerde

Ön kapıyı açınca kapı kilidinin karşılık geldiği orta sütun duvarına yada karşılığı olan kapı üzerindeki yere bakın. yolcu yada şoför tarafında olabilir. Genelde tüm üreticiler oralara yapıştırıyor. Eğer etiketi bulamazsanız Fiat'ın sitesinden aracın kulanıcı el kitabını indirip oradan da bakabilirsiniz. orada da lastik ve jant bölümünde modeline göre (cargo, maxi,combi) hem alternatif ölçüler hemde basınç değerleri yazıyor.

bizim D2 de etiket göremedim hangi tarafta acaba d2 lerde

Ön kapıyı açınca kapı kilidinin karşılık geldiği orta sütun duvarına yada karşılığı olan kapı üzerindeki yere bakın. yolcu yada şoför tarafında olabilir. Genelde tüm üreticiler oralara yapıştırıyor. Eğer etiketi bulamazsanız Fiat'ın sitesinden aracın kulanıcı el kitabını indirip oradan da bakabilirsiniz. orada da lastik ve jant bölümünde modeline göre (cargo, maxi,combi) hem alternatif ölçüler hemde basınç değerleri yazıyor.
söylediğiniz yere baktım etiket filan yok ama kitapçıkta yazıyor bizim orjinal lastik 185 65 r15 92T benim alacağım lastik 185 65 r15 88T uyar değilmi sorun olmaz çünkü yük endeksi farklı

söylediğiniz yere baktım etiket filan yok ama kitapçıkta yazıyor bizim orjinal lastik 185 65 r15 92T benim alacağım lastik 185 65 r15 88T uyar değilmi sorun olmaz çünkü yük endeksi farklı

sorun olmaz. safeline kitapçığını bulamadım ancak aynı kasa olan 2009 kitapçığında cargo olmayan binek tipler için zaten alternatif ölçü olarak 185/65 R15 88T verilmiş.

sorun olmaz. safeline kitapçığını bulamadım ancak aynı kasa olan 2009 kitapçığında cargo olmayan binek tipler için zaten alternatif ölçü olarak 185/65 R15 88T verilmiş.
teşekkür ederim goodyear ultragrip 8 almayı düşünüyorum

aracı binek kullanıyorsanız sorun çıkmaz.yükle kullananlar da çok abartmazsa yine sorun çıkmaz.

Kumho kw22 195/60/15 88T bence bi inceleyin derim.Ben kullanıyordu. Çok memnunum.

Kesinlikle nokian gitti gidiyorda kampanya vardı inceleyin derim

Arkadaşlar d3 üme 31. hafta 2015 üretimli 205/55/16 bridgestone blizzak LM32 kış lastiği almıştım ama hiç memnun kalmadım, lastikleri satışa koydum. Aklımdaki lastikler sava, lassa iceways ve nokian w4 205/60/16.
Savaları biliyorum aslında savacıydım ama bs ları bir anlık karar ile aldım.
Sizce iceways ve nokian nasıldır ?

@Abd-ullah
Bulabilirsen en iyi kış lastiği continental wintercontact ts850 dir.
Pirelli sotto zero 3 ve snow control 3 de düşünülebilir.

@Sezgin Tok
teşekkür ederim ilgine. iceway buldum onu aldım. sava yok maalesef

Back