yeni doblo kılıf tavsiyeleri

okhantolga

Azimli Üye
arkadaşlar aranıza yeni katıldım aracıma güzel kullanışlı airbag lere uygun bir kılıf istiyorum ama nerden nasıl alınır bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim...

işin ehli olan oto döşeme işi yapanlara git araç üzerindeki kılıf gibi tam orjinal yapıyolar ben döşemecide yaptırdım şuan kendi kılıfı gibi orjinal

ya da şnt yi ara.😀

işin ehli olan oto döşeme işi yapanlara git araç üzerindeki kılıf gibi tam orjinal yapıyolar ben döşemecide yaptırdım şuan kendi kılıfı gibi orjinal
ne kadar yaptırdınız bende yaptırıcam arıyorum öyle bi yer. ama dediğiniz gibi kılıf olduğu belli olmaması lazım.

bence kılıfa hiç gerek yok en güzeli orjinli varsın olsun kirlensin ben koltuklarada detaylı girişiyorum 🙂

oğuzum kirlenmesi bişey değil zamanla sökülüp yırtılır orjinal koltuğun döşemesi. kılıfın başına gelenler koltuğun başına gelcek kılıf olmazsa. benim aaç alındığı günden beri kılıfsız hiç durmadı. 2 takım kılıfım var. biri kirlenince söküp diğerini takıyorum. koltuklarımda ilk günkü orjinalliğinde.

150 tl ye yaptırdım çok memnunum bunlarda ön kafalıklar içten sekmanlı kolay çıkmıyo hatta bazı arkadaşlarda gördüm aksesuarcı kafalık sekmanlarını bozmuş kafalıklar sallanıyo yerinden çıkıyo bende hiç sorun olmadı kafalıkar çıktıktan sonra tekrar sekmanları yerine getirdi yani orjinaldaen farkı yok

kılıf güzel olur.yaptırın bence.

fiyatı uygunmuş bende sırf adam gibi kılıf bulamadığım için kılıfsız kullanıyorum, döşeme rengi hoşuma gidiyor.

yeni başlık açamadım. ihtiyacı olanlara yararlı olacaktır. 10 Numara Fiat Kampanyası.

(link)

@MEHMET78

Servise gidip soracağım kesinlikle yok derler , adamlar daha elinde paspas , paçalık bulundurmuyorlar böyle saçmalık olur mu yahu ?

(link)
Ünlü oto sponsorumuzdan aldığım nubuk döşemeler çok memnunum
IMG_2523.JPG
IMG_2524.JPG

@EnginDemirezen

Aaa çok güzeller nazar değmesin peki bizimle link paylaşır mısınız şefim 🙂

@DobLoPremio

(link)
FB_IMG_1496703244531.jpg

@yunus0635

Ürünün linkini istemiştim ben yalnız

@DobLoPremio
yokki

@yunus0635

E süper kimse sipariş veremiyor desene şefim 😀

@DobLoPremio
yarınbi görüş istersen yardımcı olurlar

@DobLoPremio
servisler arası fark olabiliyor.hepsinde olsa daha iyi olur tabi.

Back