YENİ DOBLO ANİ FRENDE DÖRTLÜLERİN YANMASI

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
bi forumda okudum yazan kişi yeni dobloda böyle bi özellik var diyor ama ani frende hiç dörtlülerin yandığını görmedim yeni dobloda bu özellik yok diye biliyorum sizce var mı

benim bildiğim yok.........

evet var bu özellik. bilinmeyen özellikler bölümünde yazılmış olması lazım. 20-30 km hızda yanmasınıda beklememek lazım. 70-80 km hızda abs devreye girecek kadar sert frenleme yaparsanız yandığını görürsünüz.

bende var diye duymuştum ama gerçekte görmedim,göremedim hiç..

ben bi kere gördüm. hızım 60 felan vardı. yerler ıslaktı, ışıklar sarı oldu kırmızıda durim diye frene asıldım. kaymak asfaltda bi miktar abs devreye girdi emniyetli bi şekilde durdum. 3-5 saniye kadar dörtlü flaşörler seri bir şekilde yanıp söndü

bi forumda okudum yazan kişi yeni dobloda böyle bi özellik var diyor ama ani frende hiç dörtlülerin yandığını görmedim yeni dobloda bu özellik yok diye biliyorum sizce var mı

yanlış bilmiyorsam 90km de ani frenleme yaparsanız harbi bi ani fren ama 😀 dörtlüler yanıyor benim başıma geldi transporterlardada var bu özellik çok güzel birşey

iyiymiş ya...ben elle yakarım genelde😀 çok hızlıyımdır😀

ben bi kere gördüm. hızım 60 felan vardı. yerler ıslaktı, ışıklar sarı oldu kırmızıda durim diye frene asıldım. kaymak asfaltda bi miktar abs devreye girdi emniyetli bi şekilde durdum. 3-5 saniye kadar dörtlü flaşörler seri bir şekilde yanıp söndü
güzel özellikmiş *clap*

güzelmiş.😀

SLM ARKADAŞLAR. BENİM DÜLDÜLDE .BÖYLE ÖZELLİKLER OLMADIĞI İÇİN YORUM YAPAYACAĞIM.SİTEDEKİ YORUMLARIN %99 U BENİM DÜLDÜLÜ KAPSAMADIĞI İÇİN. BENDE SİZLERDEN AYRI KALMAMAK İÇİN SOHBET BÖLÜMÜNE TAKILIYORUM.ONDADA SERVER ŞİŞTİ DİYE MESAJLARI TEMİZLİYOR YÖNETİCİ ARKADAŞLAR.SONUÇTA BEN ÇAYLAK ÜYE DURUMUNA DÜŞÜYORUM.BİLMEDİĞİM KONUDA SIRF SAYI YÜKSELSİN DİYEDE YORUM YAPMAK YERİNE ÇAYLAK KALMAYI YEĞLERİM. SLM MEVLÜT AMCANIZ.😀😀😀*comfort**bye*

cevapladığınız için teşekkürler bu fiatada akıl fikir ermiyor donanım listesinde bile yazmıyor kullanıcı el kitabında yazmıyor diğer firmalar donanım listesi kabarık olması için dijita saat gibi saçma sapan özellikleri bile yazıyorlar fiat arabada bulunan önemli şeyleri yazmıyor

neyse boş bi alanda ben bidenerim bakalım yapıyor mu ama sizinkiler yapıyorsa bizimkide yapar

ama güzel bi özellik

yeni dobloda varmış mustafa abi

bu fiata arabasında olan özellikleri yazmıyor diye çok kızıyorum nasıl bi reklam anlayışı var anlamöıyorum çok güzel bi özellik

arka cam reziztansını yazıyorlar yaa o yeter😀

abi sorma diğer firmalar jant kapağı dijital saat açılabilen arka sürgülü kapı camı vs gibi sadece liste kalabalık olsun diye bşr sürü şey yazıyorlar fiat ise msr hba gibi donanımları yazmıyor sadece kullanıcı kitabında yazıyor mesla şu acil frende dörtlüleri yakması önemli bir özellik ama hiçbir yerde yazmıyor

abi sorma diğer firmalar jant kapağı dijital saat açılabilen arka sürgülü kapı camı vs gibi sadece liste kalabalık olsun diye bşr sürü şey yazıyorlar fiat ise msr hba gibi donanımları yazmıyor sadece kullanıcı kitabında yazıyor mesla şu acil frende dörtlüleri yakması önemli bir özellik ama hiçbir yerde yazmıyor

belki kendileride farkında değildir öle bir özellik koyduklarından *haha**haha**haha* *ice*

belki kendileride farkında değildir öle bir özellik koyduklarından *haha**haha**haha* *ice*

😀😀😀😀

Var olduğunu biliyordum, geçenlerde yaktırdım, 2-3 saniye kadar...

Back