- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
bi forumda okudum yazan kişi yeni dobloda böyle bi özellik var diyor ama ani frende hiç dörtlülerin yandığını görmedim yeni dobloda bu özellik yok diye biliyorum sizce var mı
güzel özellikmiş *clap*ben bi kere gördüm. hızım 60 felan vardı. yerler ıslaktı, ışıklar sarı oldu kırmızıda durim diye frene asıldım. kaymak asfaltda bi miktar abs devreye girdi emniyetli bi şekilde durdum. 3-5 saniye kadar dörtlü flaşörler seri bir şekilde yanıp söndü
arka cam reziztansını yazıyorlar yaa o yeter😀
abi sorma diğer firmalar jant kapağı dijital saat açılabilen arka sürgülü kapı camı vs gibi sadece liste kalabalık olsun diye bşr sürü şey yazıyorlar fiat ise msr hba gibi donanımları yazmıyor sadece kullanıcı kitabında yazıyor mesla şu acil frende dörtlüleri yakması önemli bir özellik ama hiçbir yerde yazmıyor
abi sorma diğer firmalar jant kapağı dijital saat açılabilen arka sürgülü kapı camı vs gibi sadece liste kalabalık olsun diye bşr sürü şey yazıyorlar fiat ise msr hba gibi donanımları yazmıyor sadece kullanıcı kitabında yazıyor mesla şu acil frende dörtlüleri yakması önemli bir özellik ama hiçbir yerde yazmıyor
belki kendileride farkında değildir öle bir özellik koyduklarından *haha**haha**haha* *ice*