Yeni Doblo Alacagim Arkadaşlar. .

@Emir12
2016 model için geçerli fiat daha aşağı veren yer bulamadım.

@BEYPAZARLI
Şimdilik çiçek vs bişey yükleyin genede

62000 e aldım 12 ocakta. Muglada. Başka bayileri araştırın.

sıfır alacaksanız sponsorumuz kavaklıdere aracılığı ile uygun fiyat alırız
hemşerim 1,6 trekking tavsiyemdir

@kardelenkurt
Hemşerim sıfır alınacak evet. Yarın bakmayı düşünüyorum. Fiat alabilirseniz sevinirim. Trekking düşünmüyorum. 1.6 multijet premium plus 105 lik kafamdaki

trekking gereksiz prmio plus idealdir diye düşünüyorum. kar lastiğide atarsan ayaklarına süper olur karda buzda diğer arabalara nal toplatırsın. bizzat denedim eğimli yolda 20 santim karda (karın altı buz) pati bile çekmedi...

Sifir almak istiyorsanız bu işin en uygun fiyatını İstanbulda bulabilirsiniz medos otomotiv yardımcı olabilirim

İkinci el bakıyorsan 2014 var bir yakınımda 1.3 easy istersen fiyat öğrenebilirim satmak istiyordu

@BEYPAZARLI
Kesinlikle 1.6 trekking

Arkadaşlar araba kararını verdim. 2016 Premium plus alicam. Sizleri yormamak adına sadece fiat konusunda yardım istiyorum.

ben olsam 2017 yılında 2016 araba almazdım

fiyat konusuda sizin nasıl alacağınıza bağlı,kredi ile alacaksanız indirim çok az olur ama peşin alacaksanız liste fiyatından baya bir indirim yapıyorlar

@BEYPAZARLI
Ben aldim 1.3 premio plus 2016 alirken sunlara dikkat et.benim gibi basina bunlar gelmesin.1 navigasyona bak 0.5 mb nav yuklu bu hicbiyer gostermiyor 2010 surumu bunu almadan guncellettr yoksa seni zorlarlar tomtoma 150 tl para verrsn. 2 start stop calisiyormu iyice kontrol et snra calstrmak icin benim gibi 100_150km yol yapmak zorunda kalirsn servis ilgilenmyr pek pazartesi yine gtcem ama bu sefer sert tavirlarla.5_6 ay oldu bu sorunlarla karsilastm bakalim daha ne cikacak.bana kalirsa ya aku voltaji yetersiz yada sarj dinamosu tam sarj etmiyor

@doblo3535
Ben ocakta 2016 aldım. Araba 19 Kasım 2016 da üretilmiş. 2017 ile arada 6 bine yakın fark vardı. Bence hiç fark etmez.

@Emir12
tercih meselesi,şuan 65e 2017 si olan arabaya 2016sına 63 vermem satarken 1 yaş 2 bin tl zaten pahalıya gidiyor.

@doblo3535
Ben de 62 ye aldım yaklaşık 800 TL de aksesuar hediye aldım. Beni kurtardı yani

@Emir12
Hocam aksesuar ne aldınız

@BEYPAZARLI
Yan basamak arka koruma ve bagaj havuzu.

Sırf koltuk ısıtma ve kahverengi döşemeler için trekking alınır.

Pazarlık yapıldı araç alındı. 61500 TL
Bagaj havuzu verecek sadece bana.

@BEYPAZARLI
Hayirli olsun. Bana 61750 dediler 62000 verdim aksesuar lari aldım. Güle güle kazasız günlerde kullanmanızı dilerim. Bu arada hangi renk aldınız?

Back