Yeni çıkan black serisi nedir farklılıkları neler

doblo_77

Azimli Üye
sanırım sadece kapı yanları siyah kaplama iç konsolda siyah olmuş bunun özelliği nedir bildiğim kadarıyla ek donanımda yok nereye gitsen bunu kaplatırsın espirisi nedir bunun

oğuz kardeşimize bırakıyorum sözü 😀

bencede görünen bi fark yok sadece siyah yerleri, donanım olarak premio donanımı gibi.

premio blac te siyah detaylar var dışta premioda titanyum görünümlü kapı kolları çıtalar vs premio blac te pano blac renginde jantlarda aynı şekilde diamond glass modeli ve siya renkte iç kısımfda koltuk döşemelerinde siyah şeritler vr ön torpidoda premiodaki tüm gri detaylar parlk siyah bence güzel fakat bu araca sadece beyaz yakışır geri kalanlarda siyah detaylar boğulur şuan pşremio serirsi de devam ediyor ama ileride sadece premio blac olarak devam edecek

Fiyat karşılaştırması da yapmak lazım.

Siyah detayları koyup aynı donanıma detaysız daha ucuz bir premio modeli varsa almak pek mantıklı gelmiyor bana.

Mesala aynı donanım
Normal Premio: 42.000
Premio Black: 45.000 ise

Black almak pek de mantıklı değil gibi.

kasa değiştirecekya onun için eldeki parçaları azaltmak için ıvır zıvır çıkarılan modellerden biri bence yani...

Siyah detayları koyup aynı donanıma detaysız daha ucuz bir premio modeli varsa almak pek mantıklı gelmiyor bana.

Mesala aynı donanım

500 tl fark var.liste fiyatına göre.

Mesala aynı donanım

500 tl fark var.liste fiyatına göre.

O zaman sorun değil abi 🙂

1382128_563722860344226_480906094_n.jpg
İç görünüşü

donanımlarıda bunlar Titanyum görünümlü yan koruma çıtaları, Titanyum görünümlü kapı kolları, 16 inçlik alaşım jantlar, Tavan rayları, Deri direksiyon simidi, vites topuzu, el freni körüğü, Elektrikli ön camlar, Uzaktan kumandalı merkezi kilit, Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, Hidrolik direksiyon, Yolcu ve sürücü tarafı sürgülü yan kapılar, Yukarı açılır arka kapı, Sırt ayarlı yolcu koltuğu, Çift parçalı katlanabilir arka koltuk, Elektrikli arka camlar, Kilitli torpido gözü, Elektrik ayarlı ve buğu çözücülü dış dikiz aynaları, ABS ve EBD (Elektronik Fren Dağıtım Sistemi), ESP + ASR + Hillholder, Sürücü ön hava yastığı, Yolcu ön hava yastığı, Sürücü ve yolcu yan hava yastıkları (baş ve gövdeyi koruyarak perde hava yastığının işlevini de yerine getirir), Arka koltukta üç adet alçaltılabilir baş dayanağı, Tam boy sac stepne, Arka tamponda sesli park yardım sistemi, Ön koltuklarda kaza durumunda boynu koruyan aktif kafalık sistemi, Direksiyon simidi üzerinde ses sistemi kumanda düğmeleri.

fiyatlarıda bunlar : 1.3 42.800 TL -- 1.6 46.050 TL -- 1.6 OTOMATİK 49.050-- 2.0 48.050

kasa değiştirecekya onun için eldeki parçaları azaltmak için ıvır zıvır çıkarılan modellerden biri bence yani...

yeni doblo 2018 yılına kadarkasa değiştirmeyecek sadece 2015 te makyaj görebilir

ben bu black serisini beğenmedim.siyah ayrıntılar ayrıntılıktan çıkmış sıradan olmuş.bence şık değil daha basit ve ucuz görünüyor özellikle iç mekanda.

ben bu black serisini beğenmedim.siyah ayrıntılar ayrıntılıktan çıkmış sıradan olmuş.bence şık değil daha basit ve ucuz görünüyor özellikle iç mekanda.

aynen bende hiç begenmedim :S jantlar igrenç bide tavan rayın üstünüde sıyah yapmışlar ne gerek var

arkadaşlar ben premio black siparişini 1,5 ay önce verdim inşallah bu hafta içinde teslim almayı umuyorum alınca fotoğraflarına da paylaşırım
ama benim black serisi tercih etme sebebimi de size şöyle izah edeyim dış siyah detaylar benim ilgimi çekmedi ben zaten onları kroma çevireceğim ama standartdan farklı siyah bir jant istiyordum bunu onda gördüm 2,0 combi alacaktım start stop hill holder ve bazı diğer şeyler standart değildi black serisinde bunlar standart donanım 2,0 combi istediğim donanımlardaki fiyatı 47 bine çıkıyordu
black serisinde ise fazlasıyla benim için siyah jant bir fazla sayılır iç döşeme renkleri de hoşuma gitti iç dizayndaki piono black kaplamalarda küçük olsa da ince bir detay
sonuç = + + + larla + 500 tl aksesuar hediye ile bana 46 bine maal oldu şuna (48.050) nereden hesaplasanız (talep ettiğim özellikler ile) bana 1000 tl ucuza gelmiş oldu

o 1000 tl ye 300 500 daha koyup multimedya taktırmayı planlıyorum kötümü işte 🙂

hayırlı olsun çok güzel bi araba almışsınız 2.0 olması süper

teşekkürler

bi doblodan daha iyisi yine bir doblodur😀

siyah dobloya başka yakışıyor.
vip olması bi başka,
sonuç doblo vip
süperrrrrr bişeeeee 🙂

Back