Yeni aldığımız 2012 doblo premio''Araba içi ses sistemi''Kabinsiz istiyorum! Yardım

MehmetKaraca

Azimli Üye
Adı
Mehmet
Merhaba arkadaşlar
Aydın/didim'den sizlere yazıyorum.
Öncelikle arabamızı yeni aldık opel combo'dan sonra araba içi ses sistemi berbat geldi.
Biz bu ses sitemini değiştirmek istiyoruz öyle kabin büyük şeyler istemiyoruz arka bagaj içi alt kısmı olabilir galiba..Araç taksi olacağı için alana ihtiyaç duyuyorum görünmeyen kısımlarda olması önemle rica olunur.
Ben bu araca ses sistemi takmak istiyorum fakat sorduklarım hep bagajı dolduracak şekilde sistem söylüyor. Ben bagajı cok kullanıyorum daha cok ıstedıgım eskı sistemleri cıkartıp yerıne daha ıyısı takmak bunun ıcınde guzel ses cıkartan modellerı arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ...... 🙂

Siz değerli üyelerin bu konuda bilgilerine dayanarak bu yola çıkmak istiyorum.

Bütçe 500-700 arası.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden yazan elleriniz dert görmesin.
Teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleme:
  1. JAMESON USA -6004 170 tl
  2. (link) 45 tl

3. JAMESON JS-6917 90tl
305 tl yapıyor 50 tl de kuruluma verırsın . sadece ses için

Son düzenleme:
Eğer ki profesyonel bir şey istiyorsanız, bir adet ses amfisi, ön kapılara mid, ve arka tarafa ise extra olarak kompenet set pandizotlu koyabilirsiniz. Amfiyi ise koltuk arkasına sabitleyerek bagajıda iptal etmemiş olursunuz. Şöyleki eğer kuvvetli bas sesi istiyorsanız kesinlikle bagajın bir kısmını iptal ederek kabinli subwoofer koymalısınız. Diğer türlü sadece güzel net tok ses istiyorsanız önerimi değerlendirebilirsiniz. Kolay gelsin.

@ByAJV
Çok teşekkür ederim 🙂 arkadaşlar daha bekliyorum tavsiyelerinizi hepsini değerlendirelim..

Pioneer GM-A6604 4 Kanallı Amfi
Pioneer aynı seriden 16cm mid takımı
Pioneer TS-G132Ci 13cm mid takımı 250 Watt 40 Watt RMS
Pioneer TS-W310D4 1400 Watt 400RMS 30 cm Subwoofer+(Kabin)
Cadence full kablo seti
Edison 3.5 Farad kapasitör(Akü düşük kalırsa)
Kapı içi izolasyon
Tatminkar performans verecektir.
(Bagaj istiyorum diyorsan oval hoparlör alırsın kapılara mid amfiyle desteklersin)

@Sezgin Tok
Çok teşekkür ederim 🙂 sağolun. Öyle kabinli birşey değil dimi ? cünkü araç taksi olarak kullanılmakta. bagaj cok önemli bizim için. Ama dediğin gibi oval şekilde aracın yan kısımlarına monte olursa cok daha güzel olur

@MehmetKaraca
kardeşim senin 1htiyaçların.
2 adet arkaya clarion 15 cm işini görür ve arka hoparlörün yerlerine sığar
2 adet kapılara clarion yalnız çok dikkat et bu hoparlörler önler 2 yollu arkalar 3 yollu olacak
ve birde sana diğital ekolayzer gerekli bunu arabanın görünmeyen bi yerine koyabilirsin ama dikkat etmen tek şey marşa bastığında açılacak kapattığında kapanacak. görüntü kirliliği olmasın diye arka koltuğun içine koyabilirsin ve sürekli açık durması gerek. müdahale etmeyeceksin çünki marşa bağlı olacak.
bunun haricinde bişeye ihtiyacın olmaz. pioneer - kenwood ve ayrıca anfiyle falan uğraşmana gerek kalmaz.
başları ve tizler sıfır hata ile alırsın. anladığım kadarı ile sen aşırı yüksek bi ses istemiyorsun mevcut sese artı 100/50 ilave olacaktır. klasik müzikten bile zevk alırsın emin ol. ekolayzeri sıfır bulamazsın çok temiz bi ikinci el lazım sana bunu da oto teyp işi yapan yerlere bakman lazım. bulursun. markası aciko olmalı.
bunların fiyatıda 400 ü asla geçmez. kesin ve temiz bir ses baş ağrıcı yapmayan tok bir bas sesi
yalnız hoparlörler clarion olmak zorunda
ses te bas daha iyi vursun dersen de ön hoparlörlere paralel olarak 102K MERCİMEK KONDASATÖR kullana bilirsin önümüzdeki ay sökeye geleceğim. aciliyeti yok ise sana hepsini 2 saat içinde yaparım ve beğenme garantili. ayrıca borcum ne olur diye sakına düşünme karşı kahvede 2 çay söylersin birlikte tadını çıkara çıkara içeriz.
arabadan anlamam sadece kullanırım ama
ELEKTRONİK BENİM UZMANLIK ALANIM 👍🙂
🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@set
Allah'ın sevgili kuluymuşum cok memnun olurum simdi özelden yazıyorum muakak görüşelim konuşalım cok teşekkür ederim. Noktayı koymuşsun resmen .. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ellerine sağlık

Angarayada bekleriz Angarayada 😉😉😉

Ben simdiki sistemden once komple pioneer la dosedim arabayi teyipten tizzlere kadar dusuk maliyet hos ses istiosan tavsiye ederim.d2 war bende Teybini aldim 2 tane 10cm lik kapidada 16cm lik kolon. Kolon yerleri wardi onlarin yerine koydum gorsel olarak bozmada yok montaji kendin yapsan ki bu basit 400 500 e halledersin

Back