Yeni 1.6 Multijet 16V Resimler....

kardelenkurt

BAŞKAN
Yetkili Kişi
Admin
Doblo
Adı
Murat Üresin
Kan Grubu
0 +
Meslek
Memur
Aracınız
Doblo
Modeli
20. Yıl Özel Seri
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2020
Renk
Siyah
Arkadaşlar Yeni Doblo'nun 1.6 Multijet 16V motor gücüne sahip Premio modelinin Ankara-Şaşmaz Üstün Otomotiv'de resim çekimleridir. Üstün Otomotiv Şatış Müdürü Necip Bey'e ve bize araçları tanıtan Özgür Bey'e ilgilendikleri için Team Doblo Ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tüm Doblo Modelleri Standart Çift Sürgülüymüş arkadaşlar...

Münir Kavalcı üyemize de selamlarımızla *annoy*

211.jpg
<td>
160.jpg

161.jpg
<td>
162.jpg

163.jpg
<td>
164.jpg

165.jpg
<td>
166.jpg

167.jpg
<td>
168.jpg

169.jpg
<td>[imghttps://www.teamdoblo.com/]images/170.jpg[/img]
171.jpg
<td>
172.jpg

173.jpg
<td>
174.jpg

175.jpg
<td>
176.jpg

177.jpg
<td>
178.jpg

179.jpg
<td>
180.jpg

181.jpg
<td>
182.jpg

183.jpg
<td>
184.jpg

185.jpg
<td>
186.jpg

187.jpg
<td>
188.jpg

189.jpg
<td>
190.jpg

191.jpg
<td>
192.jpg

193.jpg
<td>
194.jpg

195.jpg
<td>
196.jpg

197.jpg
<td>
198.jpg

199.jpg
<td>
200.jpg

201.jpg
<td>
202.jpg

203.jpg
<td>
204.jpg

205.jpg
<td>
206.jpg

207.jpg
<td>
208.jpg

209.jpg
<td>
210.jpg

KARDEŞİM çok sağ ol resimler için

güzel ama parası da çok güzel bu ne ya herkez alamaz bunları kafayı yemişler😡

KARDEŞİM çok sağ ol resimler için

Murat kardeş resimler için eline sağlık *clap* aracı isteklere göre dizayn etmişler ama camlar renkli değil hafif koyulaştırsalar daha iyi olurmuş Fiyat yüksek artık biz 5-6 sene sonra alırız heralde *wait*

arkadaşlar ben teşekkür ederim. Bu premio modeli diğer modellerinde resimlerini çektim. Ayrıca tüm modellerin katoloğunu aldım. Özelliklerde sormak istedikleriniz sorabilirsiniz.

Evet sadece arka cam film li ama biz aldığımızda nasip olursa film çekeriz. Bu arabaya film çok güzel gider. 5-6 ya kalmayaız sanırım
2-3 yıl içinde makul seviyeye gelecektir. Oda olmazda 2. el alırız canım.

1.6mjet 16v 105ps ve 290nm tork üretiyor müyhiş bi giç bu ne vw bırakır ne ford italyanlar dizeldeki başarısını bir kez daha kanıtladı...

resimler qüzelmiş 😀 emeği qeçen herkese teşekkürler 🙂

ben teşekkür ederim Can sağolasın

konu hortlattım ama hakikaten güzel fotolar emek verilip öçkilmiş vaybe d3 ün ilk günleri

hortlamış olsada .valla güzel resimler.araba bu işte ya.süperr.

dostlar fiat yinemi indirim yaptı diye düşündüm sonradan mesaj tarihini görünce oh dedim bizim arabalar bir daha indirim yaparlarsa elimizde kalacak

hiç bişey olmaz neden elinizde kalsınki kampanya yapmaları çok doğal

sol taraf en alttaki resim nerenin arkadaşlar?

resimleri görünce içim gitti yaktım bi sigara walla 😀 bügun ikinci hafta oldu hala araç gelmedi 2 gün önce konuştuk adamla bu hafta teslim ederim ama söz vermiyem haftayada kalabilir araç daha fabrikadan çıkmadı dedi bugunde ses soluk yok haftaya kaldı bizim araç beklemekten harab oldum walla ama o ilk günlerdeki heycanımda kalmadı zaten

resimleri görünce içim gitti yaktım bi sigara walla 😀 bügun ikinci hafta oldu hala araç gelmedi 2 gün önce konuştuk adamla bu hafta teslim ederim ama söz vermiyem haftayada kalabilir araç daha fabrikadan çıkmadı dedi bugunde ses soluk yok haftaya kaldı bizim araç beklemekten harab oldum walla ama o ilk günlerdeki heycanımda kalmadı zaten
arkadaş sanki araç dünyanın o bir ucunda üretiliyo sizde bursadanız fabrikada bursada bu nasıl iştir yaa :? ben olsam hergün arar aracımı sorarım......

kardeşim 2 günde bir arıyoruz bizde anlamadık walla çok yoğunluk varmış araç yetiştiremiyorlarmış biz bursadaki banoto dan aldık aracı sadece onlar geçtiğimiz ay 8.500 araç satarak rekor kırmışlar

kardeşim 2 günde bir arıyoruz bizde anlamadık walla çok yoğunluk varmış araç yetiştiremiyorlarmış biz bursadaki banoto dan aldık aracı sadece onlar geçtiğimiz ay 8.500 araç satarak rekor kırmışlar
ne diyelim hayırlısı olsun.....inşallah bir an önce yeni doblonuza kavuşursunuz....

sağol kardeşim inşallah kavuşuruz bir an önce

Back