Bilgi yedek parça fiyatları

ufuk09

Yeni Üye
Doblo
Adı
ufuk yegi
Kan Grubu
A RH -
Meslek
klima satış ve servisi
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.9 D Sx
Araç Yılı
2001
Renk
beyaz
herkese selam benim 2001 model dobloma yan sürgülü kapının dış kapı kolu,ön ve orta eşik plastikleri,vites körüğü ve topuzu lazım bunları nereden temin edebilirim ve fiyatları nedir acaba

Selam. İstediğiniz parçaların herbiri 50 ile 150 lira arasında internette mevcut. Online alışveriş ile alıp montajını yapabilirsiniz.

Selam. İstediğiniz parçaların herbiri 50 ile 150 lira arasında internette mevcut. Online alışveriş ile alıp montajını yapabilirsiniz.
Hangi siteden alabilirim

Forum sponsoru e-parca ünlü oto iletişime geçebilirsiniz.
(link)
İstanbulda ki malzemeciden buldun iki model buldum ama ikisi de olmadı mecbur topuzu gövdeye silikonla yapıştırdım öyle kullanmaya devam..

Sol 4lü cam otomatiği aldım d3 2013 aracıma soketleri uymadı sonra tesadüfen parçacının yanında bir elektrik ustasına denk geldim fiorino cam otomatiği diye geçiyormuş. Öyle aldım uydu. Ama fiorinoda arka camlar otomtik değil bana çok ilginç geldi. Yani demem farklı olabiliyormuş.

yedek parça konusunda sponsorumuz Ömrü Ünlü Oto dur. (link) üzerinden ya da telefon açıp teamdoblo üyesi olduğunuzu belirtmeniz ile yardımcı olunacaktır

Sa Arkadaşlar 2015 Doblo var bende geçen gün çukura hızlı girdim biraz ve ön sağ taraftan ses geliyor lapalıyor gibi sorun nedir sizce 6

Amartisor takozu, amortisör , salıncak, askı kolu, rot , rotil , burç hepsi olabilir. Kısaca ön takımda bulunan tüm parçalardan olabilir.
Rot ayarı yapan bir lastikçi de kontrol ettirin. Kontrol için 20 lira alırlar.

Back