yardımcı olabilirmisiniz

15000-18000 tl arası olcak yakıt tassarufu ve dayanaklı tutulan model hangisi

1 yıldır 2003 model 1.9 JTD kullanıyorum diğer doblo modelleri nasıldır bilemem ama araçımdan gayet memnunum şiddetle tavsiye ederim.
1.9 jtd motor.
6-6.5 lt /100km yakıt tüketimi.

biraz yardımcı olun arkadaşlar lütfen hangi modeli alacagımı bilmiyorum

dizel alabilirseniz daha iyi.ama bütçeniz uygun değilse benzinli de alabilirsiniz.o fiyatlara dizel bulabilirsiniz.premio modelleri en fazla tercih edilen modeldir.

2007 1.3 D2 premio kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.

1.4 faxla piyasasi yok.benzin de binilmez.tahmin ediyorum yakit konusun da lpg taksaniz.verim alirmisiniz.bilmem sonucta ticari asil olan ne ivin kullanicaksiniz ?

ben 2006 model 1.4 doblo kullanıyorum. aracım tüplü. benzindeki kuvveti neyse tüptede aynı 30 tl tüp ile 100 km yapıyorum. aracımdan da çok memnunum.

Kardesim ben 2005 1.3 multijet kullanicisiyim..alacaksan bu araclarda dizel alacaksin..1.4 ü pek tutulmuyor ..alsan bile satarken sorun olur..su an piyasa cok yuksek ..bu fiyat araligina temiz bir 1.3 bulabilecegini sanmiyorum ...1.9 bulabilirsin ama temizini al..vergisi yuksek

Kardesim ben 2005 1.3 multijet kullanicisiyim..alacaksan bu araclarda dizel alacaksin..1.4 ü pek tutulmuyor ..alsan bile satarken sorun olur..su an piyasa cok yuksek ..bu fiyat araligina temiz bir 1.3 bulabilecegini sanmiyorum ...1.9 bulabilirsin ama temizini al..vergisi yuksek onun ...önceki arabam 1.9 du vergisi yuzunden sattim ..ancak ben odeyebilirim dersen ..1.9 doblo piyasasinda en guzelidir ...dağ bayir demezsin

Bizim burada da 1.4 ler çok tutuluyor dizele olan ilgi az motor omrunden dolayi

Son düzenleme:
Dizelin torqunu hissettikten sonra atmosferik benzinli motor yüksek devirlere çıkmadıkça tatmin etmeyebilir. Dizel karakteristik olarak yüksek devirleri sevmez düşük devirlerde gücünü gösterir.
Ama siz ikisinide bi test edin hangisi hoşunuza giderse onu alırsın.

Back