Yan kapılarda plastik boyası

giresunlu_28

Giresun Yöneticisi
Yetkili Kişi
Yönetici
Fiorino
Adı
Erhan SARISARAY
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Bilgi İşlem Personeli
Aracınız
Fiorino
Modeli
Safeline
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2018
Renk
Çöl sarısı
Merhaba Arkadaşlar.Doblo safeline 2012 model aracımız var (babamla ortak kullanıyoruz) Aracı kullanmaya başladıktan sonra yan kapılarda plastik aksamdan aşağıya doğru siyah lekeler oluştu.Aracın rengi gri.Bu nasıl temizlenir .Servise götürmeye gerek var mı.Ben uğraştım çıkaramadım.Bu konuda sizlerden yardım almak istedim.İyi forumlar

plastik parlatıcı lekesi olabilir yada mahallenizde odun sobası kullanılıyorsa duman lekesi olabilir ama bunları silince geçmesi gerekir bilemedim :/

Onlar cam lastiklerinden süzülen su. Cam lastikleri kalitesiz olduğu için olur. Benim aracım gibi beyaz araçlarda daha da belli eder kendini. Yapacak birşey yok. Her yıkamada temizleyeceksin. Yıkamacım bana gaz yağı ile çıkartırım ama gene olacak demişti. Araçtaki cam fitillerinin yani lastiklerinin kalitesizliği.

Arkadaşlar bilgi için teşekkür ederim gaz yağı ile bir bölgede deneyeceğim olmazsa servise gösterecem...

İnce kumlu pasta ile çıkarabilirsiniz servise gitmene gerek yok

cam lastiğinin lekesidir bastırarak silsenizde çıkar ince pasta çıkarır veya gazla falan deneyin hatta kolanya bile çıkarır

ama en sağlıklısı ince pasta

Akşam denedim biraz sürtünce çıkmaya başladı hafta sonu temizlik yapacam bakalım düzelir sanırım.Sağolun arkadaşlar...

Back