Yan basamak.

mesut170

Onursal Yönetici
Adı
Mesut UÇMAZ
Kan Grubu
0 +
Meslek
Memur
Modeli
Araç Yılı
2007
Renk
crono gri
Arkadaşları 2007 d2 Aracıma yan basamak yaptırmayı düşünüyorum. Fikrinizi almak istiyorum bana hangi marka ve model önerirsiniz.Ankarada oturuyorum nerden alab5iliriz?

Arkadaşları 2007 d2 Aracıma yan basamak yaptırmayı düşünüyorum. Fikrinizi almak istiyorum bana hangi marka ve model önerirsiniz.Ankarada oturuyorum nerden alab5iliriz?
biraz daha sabret dostum..teamdoblo olarak bizim üyelerimiz için aksesuar teminine bayramdan sonra başlayacağız...bizi takip et,sana ve ihtiyacı olan tüm dostlarımıza en uygun ürünleri biz temin edeceğiz....

İnşallah hem kaliteli hem hesaplı olacak......öyle değilmi Serdar ağa

İnşallah hem kaliteli hem hesaplı olacak......öyle değilmi Serdar ağa
aynen abi...Kalite ve hesaplılık 2 ana hedefimiz...

Teşekkürler arkadaslar doblo team dan takip edeceğim.

selamünaleyküm bu başlık sonuçlandın mı acaba d3 kasa için yan basamak yaptıracam da inşaellah.eğer yanlış yere yazdım ise kusura bakmayın.

Yusufum24 aramıza hoşgeldin. Yan basamakları teamdoblo aksesuarları serdar engin den sorulur. Kendisi sana yardımcı olur.
Sanırım Erzincan dan aramıza katıldın.

@mucahit12

Mücahit kardeş sende aramıza hoş geldin. Nereden katılıyorsun teamdobloya.

@mesut170

H. bulduk abim. Diyarbakırdan katılıyorum. doblo aracımda yeni kullanıcıyım. aracı çok beğeniyorum. o yüzden doblo ile ilgili herşeyi öğrenmek istyorum bu siteyi gördüm çokta faydalı göürdüm o yüzden aranızdayım.

@mucahit12
İnan Doblo'nun bütün bilinmeyenlerini buradan ögrenebilirsin

@yusufum24
Selam arkadasim siirt teyim ben de d3 sahibiyim yan basamak isini halledebilirsen islem sonunda ucret vs bilgilendirme yaparsan iyi olur ben de kararsizim yaptirmak konusunda Teşekkürler

ben d1 ime yaptırmıştım.pişman oldum.kriko falan takılmıyor.güzel yakışıyor.ama bedava verseler takmam artık.arkaya taktıracaktım serviste.park sensörünü öttürür diye takmak istemediler.bende kalsın diye ondanda vazgeçtim.

@MEHMET78
Cok teşekkürler hic aklima gelmezdi valla.Gorunusu hosuma gittigi icin dusunuyordum ben de yoksa ihtiyac falan degil olmasa da olur

@sukru56
bakalım hayırlısı kardeşim.mehmet kardeş yaptırmış pişman olmuş bende biraz daha araştırayımda.

Back