Yakıt

Berk334

Aktif Üye
Adı
Berk
Kan Grubu
A RH -
Modeli
Araç Yılı
2010
Renk
Gri mistik
Merhaba arkadaşlar. Keyifli forumlar. Yakıtlarınızı nereden alıyorsunuz ve tüketimleriniz değerleri kaç? (Hangi model olduğunu DA yazarsanız sevinirim) d2 1.3 2010 model 7.1 benim. Ayrıca hiç petrol ofislerini karşılaştıran oldu mu hangi yakıt daha iyi

Opet ve shell den aliyorum baska istasyona girmem opetin yakufi biraz daha az yakiyor shelle oranla

Bp öneriyolar acaba o nasıl ki

Opete göre az yaktığını söylüyolar

Opet Shell kullanıyorum 2005 d1 ortalama 6.8
5.1 yakıyor

Shell FuelSave kullanıyorum çok memnunum 😉

Araç Modeli:
COMBi 2.0 135 HP MJET E5 PREMiO

HA unutmuşum ;

Şehir dışı ortalamam 4.0-6.0 litre arası sürüş tarzıma göre değişiyor. Genel ortalamam 5.0L/100Km.
Şehir içi ortalamam 5.5-7 litre arası sürüş tarzıma ve trafik durumuna göre değişiyor. Genel ortalamam 6.2L/100Km.

(Klima aktif)

Shell kulaniyorum bnde opettin yakiti yagli arabanin perfonssi dusuyor
1.3 multijet euro5 2014

Ben Bp kullanıyorum hem performans hemde km bakımından çok memnunum tavsiye ederim.

Bp ultimate'den opet ultraforce'a geçtim. Hissedilir derecede çekiş arttı. Yokuş yukarı 2. Viteste gazı kokleyince daha hızlı yalpalamaya geçiyor.

@dr20mouse

BP kalın öyleyse?

@DobLoPremio
Bilmiyorum istasyon farkı da olabilir.

@dr20mouse

Bende en kalın yakıt neyse onu arıyorum o yüzden sordum şefim 🙂

Ben sürekli bp den alıyorum çokta memnunum.birkaç değişik istasyondan yakıt aldım arabamın hem çekişi düştü hemde mazot bi acayip koyurdu

@DobLoPremio
Yakıtın akışkanlığını görmediğim için bir yorumda bulunamam maalesef

Ben Lukoil kullanıyorum gayet güzel çekişi gidişi mükemmel

Shell nitro bi harika tavsiye ederim

PO prodizel olandan alırsanız daha fazla dayandığını göreceksiniz.Shell,opet,bp kullandım hiçbiri PO prodizel kadar km(Fazla km yaptırması bakımından) konusunda başarılı değil.

@Dobloo46

Doğru söylüyor olabilirisiniz , bir ara PO denemiştim çokta beğenmiştim eski aracımda , PO Çağlayan petrolden almıştım Aziziye/Erzurumdan :okyrm:

@DobLoPremio
d3 ümle bir sefer po dan aldım 3. vitesle çıktığım rampayı çıkamayınca küstüm bir daha po dan almadım.belki istasyon kaynaklı idi ama şevkim kırıldı.

Back