Bizde aracı yeni aldık 1,6 premio şehir içi kullandık şuanda 145 km'de 140 kmde depoyu fulledik tekrar mazota zam gelir diye 😀 14,5 litre bp euro dizel aldık yine. 65 lira mı neydi şuanda fazla yakıyor hem kış şartları hem motor rodajda ondandır. Arabayı 4. 5. viteste kullanınca bir süre sonra menzil artıyor mesela.
@mkl
Yol bigisayarindaki aşağı yukarı ok işaretlerini takip et ona göre vites değişimi yap ilk etapta 2.500 km geçtikten sonra ufak ufak yüklenmeye yada aracı yüksek devirlerde vites değişimine gidersin hayırlı olsun bu arada aracında allah kaza bela göstermesin kimseyede
@dr20mouse
Araba şuanda 920 kmde yakıt şehir içinde 8.5'a düştü. Yaz lastikleri takılı. Hala bp euro dizel alıyoruz mecbur opet yok yakında. 7'lere inerse normal olacak.
@doblo3535
10 bin km'den sonra tüketim ve çekiş farkediyor.Ben de sizin gibi düşünüyordum 5 binden sonra normale döner diyordum fakat 10 binde gerçek çekiş ve tüketim değeri görülecektir.Fiat'ın araçları bir renault kadar az yakmıyor bu bir gerçek ama renault'un dizellerinde motor sökülmeden multijetin gördüğü km'leri gören yok denecek kadar azdır.
@doblo3535
Fiat'ın araçları bir miktar fazla tüketiyor.1.3 multijet daha mantıklı.Sadece şehir içi kullanımlarda ve binek kullanımlarda(fazla yük atılmadan) 1.3 daha iyi.Aslında 1.3 şehir dışında daha da iyi olurdu fakat fiat şanzıman oranlarını beceremediği için belli bir km hızdan sonra motor fazla devir çevirdiği için bir miktar ses fazla geliyor.5.vites dişlisinin oranı uzun olmuş olsaydı bu seste olmayacaktı.Şanzıman dişli oranından linea kullanıcılarıda şikatecidir.Astra 1.3 cdti ile line/doblo vs.aynı motoru kullanıyor fakat sadece fiat kullanıcıları şikayetci buda fiatın şanzımanda başarısız olduğunu gösteriyor.Aynı şekilde doblo 1.6 da bir Ford 1.6 gibi veya diğer 1.6 turbo dizeller gibi ivmelenmiyor.Dolayısıyla şanzımandaki başarısızlık hem tüketimi hemde çekişi(motor gücünü yola aktarmada) olumsuz etkiliyor.