YAKIT YÜZDE 50 ARTTI NEDEN ?

Turboya giren hava hortumunda yırtık vardı benimkinde gaza bastıkca ses geliyor ve araba deli gibi gidiyordu

@Alirüzgar
anladım kardes motor kapagına bağlanan radyötörün önündeki koca hortum dedigin hortum o olsa gerek....

@Alirüzgar
şehir içinde oldugum için öyle aman aman bir ses duymadım gürültüden... yada var ben faretmedim dikkat edmedigimden..

Şehir dışında oldugum için yaptıramadım yaklaşık 1000 km öyle kullandım filitrelenmemiş havadan kaynaklı turbo bozuldu bir an önce bütün ihtimalleri degerlendirmen iyi olur arkadaşların yazdıgı gibi burdan arıza tespiti yapmak sadece tahmini olucaktır

@Kayser38
Tam olarak bilmiyorum dedigim gibi en iyisi bir ustaya göstermen daha iyi olur birde şu var ilk başlarda ses gelmiyor sonrada ses çogalarak farketmeye başlıyorsun genede seni yanıltmayım düzgün bir usta yada servise derdini anlat çözülecektir

arıza tesbitine para alıyormu fiat servisi ? bilgin varmı ?

Aracım 2005 oldugu için ben uzun zamandır servise gitmiyorum ama bildigim kadarıyla almıyorlar serviste formenler vardır onlar karşılıyorlar zaten onlardan bilgi alabilirsin

Sende sagol kardeşim inşallah bişeyler cıkmaz yardımcı olabildiysek ne mutlu hayırlı geceler

gelmiş geçmiş olsun inş. büyük bir sıkıntı yoktur . hemen çözülür

@Kayser38
bizim doblo ağızının tadını biliyor nitro ile yakıt artmadı 100 kmde köy yolları ve şehir işi 6.5 litre yakıyor açıkçası shelle kafam rahat

@doblo vip premio

Acikcasi senin aracin nasıl şehir içi 6.5 lt yaktiğini hala cozemedim.

@Alirüzgar

aksine cok az.birde şehir içi.

Katedilen yol mesafe falan çok etkiliyor ben benim güzergahlarımda İstanbul da hiç 7, 5 altına düşemiyorum 🙁

dün Zonguldak'a gittim.giderken trip b yi sıfırladım.yol bilgisayarı 5,6 gösterdi.gelirkende sıfırladım 6,0 gösterdi.gelirken 20. km de tanıdığa uğradım.motor soğudu ve dün sıfırlamadan önce şehir içinde mevlide gidip gelmiştim motor sıcaktı.sanırım bunlardan dolayı gelirken daha yüksek değer gösterdi hava filtresini orjinalle değiştirmeme rağmen.fotolarını yarın atacam inşaallah.yol bilgisayarının fotolarını çektim.

@asaglam
Benim kullandıgın araç d1 1.9 jtd bir haftadır deniyorum çok sakin kullannarak denedim 20 km ortalama 5.1 normal kullandım yaklaşık 70 km şehir içi 6.1 ekrandaki cıkan rakam bu sürekli shell den alırım % 95 aynı istasyon

@Alirüzgar

d1 kasalar biraz hafif kalıyo d3 e göre özellikle d3 ağır olduğu için şehir içi dur kalk çok olunca 8 i zorluyo

Back