JetTurboDizel
Saygın Üye
- Adı
- ömer
- Kan Grubu
- A RH +
- Modeli
- Araç Yılı
- 2004
400 tl ye 52 lt mi 😳Ve sonuç 😂 şehir içi 900 km yol yapıldı ve agresif kullanım yapmadan sadece yokuş yukarı genel itibari işe gidip gelme şuan fulledim 400 tl 52 lt aldı bakalım
Aynen 400 tl 52 lt400 tl ye 52 lt mi 😳
Dün baktım haklısın 59 litre almışım ☺️ PardonMazot 6.84 * 52 =355 tl etmiyomu 🙄
Fiorino 140 - 150 km aralığında kullanıyorum bu aralar. 7.6 litreye dayandı 😁
Vitesleri 3500 devir aralığında değiştiriyorum seri kullanım , kış şartlarını da düşününce daha fazla yakmayacak gibi görünüyor. Son 3 depodaki tüketimim bu şekilde
Hemşehrim bugünkü depo ve pompa endeksli ölçümde 6.44 litre / 100 km yaktı. Yakıt olarak shelle geçtim. Go da 7 litreyi geçmişti. Shell kış şartlarında 6 ya düşerse bu sefer ucuz ama kaliteli bölgesel petrol ile kıyaslayıp duruma bakacam. Günlük ortalama bu günlerde 150 km civarı yol gidiyorum.Kısın coşuyor benimde aynı toprağım. Azcik agresif olduk mu vutututututut.... yakıyor mubarek
Normal2016 1.6 premio plus
Şehir içi 9/10 lt
Şehirler arası 5/5,5 lt normal mi?
Aynen normal bir durum ortalama tüketim 5.6 üzerine çıkmazken şimdi 6.2 diyor garibin poposu ısınana kadar depoda ne kadar odun kağıt varsa yakıyor ısınmak içinKısın coşuyor benimde aynı toprağım. Azcik agresif olduk mu vutututututut.... yakıyor mubarek
Aynen normal bir durum ortalama tüketim 5.6 üzerine çıkmazken şimdi 6.2 diyor garibin poposu ısınana kadar depoda ne kadar odun kağıt varsa yakıyor ısınmak için
Yazılımı kaç yıldır kullanıyosunuz ve hangi uazılımı kullanuçıyorsunuz 🙋♂️Yani az yaksın çok kaçsın mantığı varsa yazılım yaptır 115hp oluyo az yakar çok kaçar
2011 Model 1.3 Multijet var. Uzun yolda 41 kuruş şehir içinde 50 kuruşa yakın yakıyor. Acaba çok mu yakıyor yoksa normal midir?
2014ten buyana kullanıyorum ecufast yani yazılım sponsorumuzYazılımı kaç yıldır kullanıyosunuz ve hangi uazılımı kullanuçıyorsunuz 🙋♂️