YAKIT TEST

ben dün denedim depoyu full ettikten sonra 200 km yol yaptım her içi ve dışı karışık sonra aynı petrole gittim full le dedim 35 liralık aldı
tabi 80 ila 90 ı geçmemek şartı ile 🙂1,3 multijet dinamic😀

mazotun litresi kaç tl oralarda.
burda mazotu 3 900 liraya alıyorum 🙂 hemde şhell den 😀

ben dün denedim depoyu full ettikten sonra 200 km yol yaptım her içi ve dışı karışık sonra aynı petrole gittim full le dedim 35 liralık aldı
tabi 80 ila 90 ı geçmemek şartı ile 🙂1,3 multijet dinamic😀

mazotun litresi kaç tl oralarda.
burda mazotu 3 900 liraya alıyorum 🙂 hemde şhell den 😀

buralarda en ucuz 4,390.ondanda az yakmışsınız ama yinede iyi değer.

benim şuan tamamen şehir iç i9lt den fazla gösteriyor 😀 hesaplarımla 35 36 krş yakıyorrm şehir içi sizin bu yakıt değerlerine çok şaşırıyorm aracımı kullandığımda yok daha 17bin km de

9 lt yanlış gösteriyor o zaman.35-36 krş normal zaten.benimkide 0,326 yakmış ş.içi.siz az bir şey agresif kullansanız o fark çıkar zaten. 9x4359=39,231=39-40 krş olması gerekirdi.ucuz mazot a göre.birde pahalısını alırsanız daha da yüksek çıkardı.

ben zaten bilgisiyarın gösterdiğine inanmıyomki koyduğuma bakıyorm 😀 oda 35 36 krş çıkıyor. ama bilgisiyarın ortalaması düşmüyor ne yaptıysak en az 7,8lt gördüm. kışın 10 lt gösterdiğini bilirim 😀

benim şuan tamamen şehir iç i9lt den fazla gösteriyor 😀 hesaplarımla 35 36 krş yakıyorrm şehir içi sizin bu yakıt değerlerine çok şaşırıyorm aracımı kullandığımda yok daha 17bin km de

9 lt yanlış gösteriyor o zaman.35-36 krş normal zaten.benimkide 0,326 yakmış ş.içi.siz az bir şey agresif kullansanız o fark çıkar zaten. 9x4359=39,231=39-40 krş olması gerekirdi.ucuz mazot a göre.birde pahalısını alırsanız daha da yüksek çıkardı.

ben zaten bilgisiyarın gösterdiğine inanmıyomki koyduğuma bakıyorm 😀 oda 35 36 krş çıkıyor. ama bilgisiyarın ortalaması düşmüyor ne yaptıysak en az 7,8lt gördüm. kışın 10 lt gösterdiğini bilirim 😀

sıkıntı yok o zaman boşverin bilgisayar fazla göstersin ama gerçekte az yaksın yeterki.😀 bizim araçlar ş.çinde bundan dahada az yakması imkansız gibi zaten ve iyi bile yakıyorlar bence.

sıkıntı yok o zaman boşverin bilgisayar fazla göstersin ama gerçekte az yaksın yeterki.😀 bizim araçlar ş.çinde bundan dahada az yakması imkansız gibi zaten ve iyi bile yakıyorlar bence.

evet 😀 limuzin gibi araba bide benimki maxi az bile 🙂

Uzun yol yaptım yine.

Normal değerleri şehir içinde

B değerlerini uzun yolda deniyorum her zaman.

Normal değeri (şehir içi sıfırlamam genelde) 7 den aşağı inmiyor

B tüketim: Yolda 3.8 ile max 4.5 gördüm ortalama. (her uzun yolda sıfırlarım) Genelde 80 le. 1800-2000 devir

Şehir içi ve şehir dışı çok farkediyor. Kullanım da kaynaklı.

evet 😀 limuzin gibi araba bide benimki maxi az bile 🙂

Aynen.

herkese iyi geceler bundan 1 hafta önce Kocaeli den samsuna gittim 710 km ve yol bilgisayarına göre 4,8lt/100km bu durumda mazotun kaç tl olduğuna göre çarpabilirsiniz. tabi hız 5. vitesde 85-90 arası (1.6 multijet)

Back