Bugün sipariş ettiğim LİQUI MOLY dizel yakıt katkısını ilk defa kullanıcam ..kurum atmasına etkisi olur ve farklılık gözlemim olursa sizinle paylaşacam arkadaşlar
75 lt için yazmışlar kullanımına usta..önce depoya boşaltıp sonra fulleyecem ...uzun süre yol yapacağım zamanlar mutlaka kullanırım ..kurum atmalara enjektör temizliğine iyi geldiğini önerenler var..bu da Alman markası ve internetten araştırdım kaliteli diyorlar..bende würth falan kullandım daha önce ama bunu yeni deneyecem
@ahmetkl38
Bunu kulandiginda depoya doktugnde yarim depo olsada yeterli o ilac cok yakici farkinda varirsn arabanin gidisi degisir ve arabayi biraz yuksek devrde kulan
Yarım depo üstü yani 30 litre üstü için kullanın, çok kaliteli bir alman markasıdır, eski aracımda yağ katkısına kadar kullandım, aklıma getirdiniz yeni aracımda bu katkıdan alayım.
Bar otomotiv (liqui moly Türkiye yetkilisi) ile görüştüm ben en etkili kullanım için. Yarım depo şeklinde kullanmamı önerdi fayda sağlamam için. Yarım depoya katıp ışık yanana kadar kullanın. Işık yandıktan sonra tekrar yarım depo. Bundan sonra normal kullanıma dönebilirsiniz dedi
2 defa yarım depo yapmasanda olur. Ben 2 katkı kullanacağım için bunu demiş olabilir. Önceki yarıma bunu diğer yarıma speed tec katkısını atmamı söyledi
@Ahmet5353
175 binde. Bu katkı temizlik + koruma sağlıyor. Diğer dediğim katkı speed tec ise aracın gaza tepkisini arttırıyormuş. Yorumlar bu yönde olumlu
@firukk
Kardeşim kayseri sanayisinde böyle würth 45 berner 30 gibi fiyata satıyolar internette daha ucuz ve faturasıyla birlikte geliyor ..internetten alışverişi tavsiye ederim