Bilgi Yakıt Indirimi Alan Var Mı?

Yakıt tercihiniz hangi marka?

• OPET

• SHELL

• PETROL OFİSİ

• TOTAL

• BP

• DİĞER

• KARIŞIK HEPSİNDEN ALIRIM

• Toplam katılım
    95
Eylül 2015 ten beri yaklaşık 7000 tl lik yakıt almışım. Opet kartla yanlış hatırlamıyorsam 24tl ve 21tl lik 2 kez puan/para kullandım. %5 lik indirim alınabilirse aracı forumdaki çoğu arkadaşa göre çok az kullanan benim için yıllık yarım depodan fazla yakıt demek. Günlük 50-100 km yapan arkadaşlar için devasa faydası olur. İnşallah olur.

inşallah arkadaşlar bu aileye devler sponsor oldu. Bu dev de sponsor olacaktır.

@kardelenkurt
yok Murat'ım. vardı eleman GO ya döndü. demek ki daha iyi kâr payı verdiler.

Lukoil adlı Akaryakıt firmasından alıyorum ortalama her gün 20-40 tl mazot alıyorum. 4,58 euro fiyatı ben Lukoil kartım ile 4,43ten alıyorum. Ama Opet sponsor olur ise bizde ona yöneliriz.. 🙂

@Sinan53saka
Lukoil'in yakıtı nasıl?Yaptığınız km olarak diğer firmalardan farkını gördünüz mü yoksa aynı mı?

@Dobloo46
Km de fark var mı sorunuza cevap vermem yalan olur hiç dikkat etmedim çünkü, fakat yıllardır lukoilden alırım hiç bir sorun yaşamadım yakıt ve kapsadığı konulardan.

@Sinan53saka
Aldığınız istasyonun yakı fiyatı opet PO shell vs.daha mı uygun birde satış yoğunluğu fazla mı?Cevabınız için teşekkür ederim.Ben de YGS(yakıt güvence sistemi)bitince opetten almayı düşünmüyorum bunun için araştırıyorum.Lukoil'in %5 indirimle yakıt sattığını biliyorum(flash kart).

Bp ile de görüşmenizi öneririm. Hali hazırda birim fiyat üzerinden ve filo tarzı satışlarda % 5 indirimi mevcut. Bunun üzerinden pazarlık yapılarak 8-10 arası bir rakam alınabilir.

Ben bugün totalden almaya başladım. Bir bankayla anlaşmalı olarak %5 iskonto veriyo. Opetteki gibi puan verip sonra puan kullanma gibi değil. Direkt %5 iskonto yapıyo.

Back