Konuyu Hortlatmış gibi olacağım belki ama son yakıt alımını Shell'den yaptım, Yeni ürün olan Vpower Nitro'yu denemek için, Pişman oldum diyebilirim.. Yakıt Gerçekten vizkozitte olarak çok düşük. Yakıt alımında 0'ladığım yol bilgisayarı yarım depoya geldi Km ise 300 buyrun siz düşünün. PO'dan 1000 Km den fazla yapıyorum.
Konuyu Hortlatmış gibi olacağım belki ama son yakıt alımını Shell'den yaptım, Yeni ürün olan Vpower Nitro'yu denemek için, Pişman oldum diyebilirim.. Yakıt Gerçekten vizkozitte olarak çok düşük. Yakıt alımında 0'ladığım yol bilgisayarı yarım depoya geldi Km ise 300 buyrun siz düşünün. PO'dan 1000 Km den fazla yapıyorum.
Yani yarım depoyla mı 300km yol yaptınız ?
eğer öyleyse bişey diyemeceğim.
Ben aracımı alalı 2 yada 3 ay oldu tamamı shell den alındı mazot v power. nitro çıkınca ondan almaya devam ettik.
haklısınız ilk başlarda araç çok yakıyordu hatta konularım var forumda 35km bir diş düştüğü olmuştu ama şuan düzeldi yakıt tüketimi.
sanırım benden önceki sahibi shell kullanmıyordu. tahminimce ilk defa shell kullanıyorsanız bir süre çok yakıyor sonra düzeliyor.
Yani yarım depoyla mı 300km yol yaptınız ?
eğer öyleyse bişey diyemeceğim.
Ben aracımı alalı 2 yada 3 ay oldu tamamı shell den alındı mazot v power. nitro çıkınca ondan almaya devam ettik.
haklısınız ilk başlarda araç çok yakıyordu hatta konularım var forumda 35km bir diş düştüğü olmuştu ama şuan düzeldi yakıt tüketimi.
sanırım benden önceki sahibi shell kullanmıyordu. tahminimce ilk defa shell kullanıyorsanız bir süre çok yakıyor sonra düzeliyor.
Doğrudur, Aracı adıktan sonra Opetten alıyorduk fakat Yakıt Vizkozitesinden dolayı Opet'i bırakıp PO'ya geçiş yaptım Uzun süredir PO'dan alıyordum Araç gerçekten Km ve Performans olarak çok iyiydi, İlk defa Shell'i denedim Yarım Depo 300 Km. PO'dan 100-150 KM fazla bu olay.
belki 1.3 motor ile 1.6 motor arasındaki farktan kaynaklanıyodur. siz 1.3 motor sevmiş shell i ama 1.6 motor sevmemiş olabilir 😀
ben PETROL OFİSİnden şaşmıyorum en güzeli o şimdilik memnunum
o zaman demekki biraz kullanmak gerekbelki 1.3 motor ile 1.6 motor arasındaki farktan kaynaklanıyodur. siz 1.3 motor sevmiş shell i ama 1.6 motor sevmemiş olabilir 😀
ben PETROL OFİSİnden şaşmıyorum en güzeli o şimdilik memnunum
1,000 km yaptın diyen arkadaşın motoruda 1,6.
Selamlar. Motorun uzun ömürlü olması için devirli kullanın, vites değişimi içi 3500 devir görün, normal kullanımda 3000 devirde kullanın derler. Ayrıca servisteki usta da aynısını söylüyor. Bu konu dizel motorlar için çok önemliymiş. Belki yakıt tüketimi biraz artar ama motor ömrü için bu gerekli diyorlar. Ama benim 2006, 1.3 M.Jet Combinin en az yakışı, 5. vites 85 km sürat, o da 2500 devir civarına denk geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım.hayır arkadaşım premio ile safeline ikiside 1.3 kullanıyor sizde hata var yazmışsınız. devirli kullanmayacaksınız. benzinli arabalarla karıştırmayın dizeller yüksek deviri sevmez. max 2500 vites değiştireceksin düz yolda.
devirli kullanıyorsanız az bile yakmış 🙂
hayır arkadaşım premio ile safeline ikiside 1.3 kullanıyor sizde hata var yazmışsınız. devirli kullanmayacaksınız. benzinli arabalarla karıştırmayın dizeller yüksek deviri sevmez. max 2500 vites değiştireceksin düz yolda.
devirli kullanıyorsanız az bile yakmış 🙂