Yakıt değişimi sonrası Motor sesi artması 1.9 multijet

Shunter58

Daimi Üye
Adı
Furkan
Abicanlar yaklaşık bir yıldır yakitimi TP den alıyordum bu pazartesi shellden aldım ve motorun sesinde yükselme oldu nedendir nasıl hallolur geriye TP den alsam düzelir mi görüşlerinizi bekliyorum arabam 1.9 multijet

Opet den alın derim bende 1 ay öncesine kadar shell den alıyordum yanlışlıkla opetten aldım motorun sesi ve seriligi olumlu anlanda degişti

@Alirüzgar
aynı dediğin gibi başkanım shell den opete geçtim maxi kendine geldi

Doğrudur abiler birde opeti denerim ama neden böyle oldu nasıl düzelir öğrenmek istiyorum enjektorler mi arizalandi kirli miydi mazot sebep ney ?

mazot kirli dersek çamur atmış oluruz kardeşim. bizim ki de 1.9 babam genel olarak opetten alır fulleteceği zaman biraz opetten biraz shelden alır ben fulleteceğim zaman biraz opetten kalanını TP den alıyorum karışınca seste çok değişme görmüyorum ama arabanın hantallaşması falan açılıyo bi depo opetten veya shellden al motor bi yakıta alışsın sonra tekrar TP dene derim ben

@34 ysf 57
Abi çekişı felan çok iyi düşüş felan olmadı hiç ama ses arttı işte

Bende petrol ofisi yada shell alırsam ses artıyor opet alınca ses azalıyor

@2009_premio
Doğrudur abi bugün geriye TP den doldurdum hafif düzelme oldu seste geriye bakalım tamamen eski sesine geri dönecek mi

Bizim araçlar mazot seçiyor. Ford connect ne verirsen yakıyor bizimkiler nazlı biraz 🙂

Shelin yakit katkilari yakiti incelltigi icin ses biraz artar opette mazot biraz daha yagli oldugu icin sesi durur ama kurum baglama daha cok olur .

abi o yakıt karıştığı için öyle olmuş fakat en güzeli shell yakıt bitene kadar bin snra shelden tekrar fulle bi kaç defa aldıkltan snra düzelir

Şu an geriye TP den aldım ve ses düzeldi TP nin mazotu iyi midir tavsiye eder misiniz abiler

@Shunter58
ÇOK KALIN DİYE BİLİYORUM BAŞKANIM BEN SEN SHELDEN ŞAŞMA MAZOT KARIŞTIGI İÇİN SES YAPMIŞTIR

Bende Opetin yakıtının daha az km yaptırdığını tespit ettiğim için
Genellikle Shel ve PO dan alırım

@Yolgezer
Opet mi az km yapıyor bi yanlışın olmasın 😵

Back