Yakit Aldikdan Sonra

Ormancı

Daimi Üye
Adı
Müslüm
Kan Grubu
0 +
Modeli
Araç Yılı
2012
dun aksam shell den dizel nitro yakit aldim bugun 3500 devir civarinda bir yukselecek gibi oluyor bir azalacak gibi oluyor randumanli tepki vermiyor hizlanmaya calisirken. Sorun yakit yuzundenmi acaba. Ne yapmam gerek fis ile petrole gideyim mi

@doblo3535

İnternette arastirdimda bu nitrolarda sikinti varmis shell de

@Ormancı
Tam emin olmamakla birlikte nitro yanıtta katkı olarak enjektör temizleyici var. Ondan kaynaklı olarak yapabilir diye tahmin ediyorum. Bir süre sonra geçebilir.

Geçen totalden patron fulledi benim arabayı yarım depodan sonara duman atmaya başladı önceden hep opetten alırdım hiç böyle şeyler olmazdı

Hollanda malı degilmi zaten shell her türlü sey bekleyin...bence shelli terkedin zaten

Boşa devir çevirip geri mi düşme yaşıyor araç , Shell iyi bir petrol firmasıdır , biraz daha gözlemleme yapın hızlarda ve viteslerde. Yorumunuzu bekliyorum

@DobLoPremio

Ben hizlanmak icin mesela 5. Viteste gaza basiyorum 3 bin devirde . 3500 gibi seviyede 3600 e cikiyor sonra 3550 ye inecek gibi azaliyor sonra eski haline geliyor ben surekli hizlanmaya calisiyorum gazi cekmiyorum

ben aracı aldığım günden beri shell kullanıyorum özellikle çıktığı günden beri nitro ne performans nede yakıt kısmında bi sıkıntı yok baska mazot kullanıp ilk defa aldıysan sekmeyapabilir devam et bi kaç sefere düzelecek eğer aracında bi sıkıntı yoksa shell in mazotu incedir diğerlerine göre biraz farklı tüketimde olabilir.

Shell en iyi akaryakıt firmasıdır.
İster Tork beygir artışı
İster detarjan etkisi ile motoru korozyona karşı koruma ile
1 numaralı yakıttır.
Normalde 1 ile çıktığım ramlayi Shell ile 2 yle rahat çıkıyorum. Az zorlasam 3 ile çıkar. Fark bariz belli

Fakat bayi birşey yaptıysa yada araçta enjektör, pompa ,yakıt filtresi yada başka elemandan kaynakli ise onu bilemeyiz.

@cımbışlıuşak

Bende onceki sahibi surekli shellden aliyorum ben demisti ama nitro falan diye birsey soylemedi. Az once yine denedim bu sefer oyle birsey olmadi. Ben araci alinca opet euro dizel aldim bir depo. Ceyrek kalmisti üstüne shell aldim dedigim oldu

Katkısız olan yakıttan alın her zaman nitro vs.hepsi hikaye sadece katkı ile yakıt inceltiliyor kısa vadede gaza verdiği tepkime hafif olumlu olduğu için alınmak isteniyor.En iyisi normal euro dizel almak mesela opet için ecoforce olan.Ben ilk birkaç bin km den sonra sürekli ecoforce alıyorum fulforce dan daha az yakıyor araç.

Opetin yakıtı kalındır Shell Firmasına Göre Aklınızda Bulunsun Şehir İçi Nitro+ Uzun Yolda Fuelsave Kulanın Eminim Memnun Kalacaksınız.

Opete devam arkadaşlar çok ince ve yanıcı yakıt sandığınız kadar iyi değil yüksek patlama motorda sesli ve vuruntulu çalışmaya sebebiyet verir. Hangi istasyon olursa olsun standart yakıt kullanın.

@Sezgin Tok
Adamlar direkt pahalı olanı koyuyorlar arabaya. Pompacı sormuyor bile. Ben ilk kez dizel araç kullanıyorum. Bulunduğum yerde total shell ve petrol ofisi var. Istesem de başka yakıt alamam. Ne oneriyorsunuz? Müdahale edip nitro vs koymayın mi diyeyim ve hangi istasyonu önerirsiniz?

@Sezgin Tok
Hangi istasyonu önerirsiniz? Ilçede sadece bunlar var.

@Emir12
İstasyonların büyükklüğüne, ne kadar eski olduklarına ve yakıtı sadece yoldan geçenlerin mi yoksa otobüs, taksi ve dolmuşçuların tercih ettiği bir yer olup olmadığına bakarak ayrım yapabilirsin.

Satışı çok yapan sirkilasyonu fazla olan istasyonlar her zaman güvenilirdir

Aldığınız markanın kendi istasyonu olursa en garantisi olur. Kökleşmiş markalar piyasada ismine zarar gelme riskini almazlar kendi istasyonlarında.

Back