Yardım Yağ kaçağı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rastisss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rastisss

sabri satılmış-manisa
Başka Araç
Adı
sabri
Kan Grubu
A RH +
Meslek
işçi
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Easy
Motor
1.4
Araç Yılı
2020
Renk
beyaz
Arkadaşlar aracım 1.6 mjet comfortmatic syah kutunun üzerinde yağ kaçağı var da
3.jpg
3.jpg
daha önce başına gelen varmı tam yerini göremiyorum.3.jpg3.jpg

Yağlanmis siyah kapak eğer nin kapağı hiç temizlik yaptitdiniz mi Egr'ye sanki zamanı gelmiş gibi

Yağlanmis siyah kapak eğer nin kapağı hiç temizlik yaptitdiniz mi Egr'ye sanki zamanı gelmiş gibi
Aracı yeni aldım daha önce bende euro 4 vardı egr arkadaydı bunun egrsinin orada olduğunu bilmiyorum ben fren vakum contası veya yağ dolum kapağı contasından şüphe ediyorum

Aynı durum bende de var. Bu bir terleme dedi ustam. O parçanın eşanjör kapağı ve önemli bir parça. Eğer suyunda çok eksilme yoksa devam et. Öncesinde orayı güzelce temizle sık sık takip et. Ben hergün kontrol ediyorum terleme kesildi su an sorunum yok.

Aynı durum bende de var. Bu bir terleme dedi ustam. O parçanın eşanjör kapağı ve önemli bir parça. Eğer suyunda çok eksilme yoksa devam et. Öncesinde orayı güzelce temizle sık sık takip et. Ben hergün kontrol ediyorum terleme kesildi su an sorunum yok.
motor suyunumu kontrol etmem gerekiyor yoksa başka biryerdede mi su yeri var.

O siyah kutunun üzerine akan yağ yüzünden 2 kez conta şişti su boşalttı aracım sonra üst kapak açtırıp conta attırmak zorunda kaldım.

Dosyalar

• IMG-20221221-WA0010.jpg
    IMG-20221221-WA0010.jpg
    232,8 KB · Okunma: 328
O siyah kutunun üzerine akan yağ yüzünden 2 kez conta şişti su boşalttı aracım sonra üst kapak açtırıp conta attırmak zorunda kaldım.
üst kapak contasındanmı geliyor yani o yağ kaçağı tavsiyen nedir ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Benim tavsiyem takip edin… düzelecektir. Ama oradan damlama yapıyorsa motor su
çözüm ? Bana da aynı yorumu yapmıştın şu an sorunum yok şükür. Çözüme dair bir yorum yaparsan seviniriz.

Çözüm üst kapak contası oldu değiştirdim ve düzeldi terleme dahil hiçbir şey kalmadı

Çözüm üst kapak contası oldu değiştirdim ve düzeldi terleme dahil hiçbir şey kalmadı
şimdi sorum üst kapak contası değişimi bu kadar zormu yaw 4000 tl dedi usta

Son düzenleme:
şimdi sorum üst kapak contası değişimi bu kadar zormu yaw 4000 tl dedi usta
Conta değişiminde triger seti devirdaim pompası falanda değişiyor o yüzden pahalı çıkıyor 4850 tl vermiştim ben egr soğutucu contasıda değişmişti

Conta değişiminde triger seti devirdaim pompası falanda değişiyor o yüzden pahalı çıkıyor 4850 tl vermiştim ben egr soğutucu contasıda değişmişti
Valla bugün sanayi ye gittim usta baktı yağ dolum kapağı contası değişecek dedi hazır sokmuş ken fren vakum contası ni da değiştirelim dedi bende sponsorumuz evrenden sipariş verdim hafta sonu bakacağız bakalım sorun çözülür se haber vercem

kaçak yağ dolum kapağındanmış değişti kaçak gitti ve sabahları yağ basıncı düşük uyarısı alıyordum oda gitti

Back