lineaaenil
Yeni Üye
Başka Araç- Kayıt
- 21 Ekim 2020
- Adı
- ümit
- Kan Grubu
- AB RH +
- Aracınız
- Başka Araç
Filtreyi orjinal alın.ben purflux l400 kullandım. Çözüldü.yorum yaptım ama yorumum silindi bu konuyu çözen arkadaş var mı
yag ekleyerek çözüm aramıyorum fakat sadece filitreyi değistirmekte sorunu çözmedi komple yağ soğutucusunu degiştirmeye karar verdik çünkü yağ soğutucusu orjinal değilmiş orjinal ürün dışında kullanılmamalı benden önceki sahibi yan sanayi taktırmış yeni aldığım için takan usta farkını alıp degiştirecekSanki fazla yag tahliye borusu gibi bir seye benziyor ama iyi bir bilenin bilgilendirmesi daha iyi olur.
Bu arada neden yetkili bir servise gidip sadece filtreyi degistirtmiyorsunuz da ha bire yag ekleyerek cozum ariyorsunuz? Cok daha fazla para harciyorsunuz gibime geliyor ucuza halledelim derken. Hem yetkili serviste degisim sonrasi tekrar kacirirsa garanti kapsaminda halletmeleri gerekir.
Hayırlı olsun iyi düşünce(link)
yag ekleyerek çözüm aramıyorum fakat sadece filitreyi değistirmekte sorunu çözmedi komple yağ soğutucusunu degiştirmeye karar verdik çünkü yağ soğutucusu orjinal değilmiş orjinal ürün dışında kullanılmamalı benden önceki sahibi yan sanayi taktırmış yeni aldığım için takan usta farkını alıp degiştirecek
Orjinalden şaşmamak lazım mümkün mertebe. Geçmiş olsun.mga marka yağ soğutucusu kronik olarak bu sorunu yapıyor şimdi orjinal soğutucu taktık sorun çözüldü