hakyuz35 tarafından yazılan metin:
slm arkadaşlar 2008 model 1.3 multijet im var yağ değişimini özel bi serviste yaptım ama yağ değişimi uyarısını kaldıramadık yetkili servise gitmen lazım dediler daha önceden 2006 megan vardı kendim uyarıyı kaldırıyodum doblo lardada servise gitmeden yağ uyarısını silebilirmiyizz tşk lerr 🙂
FireExit tarafından yazılan metin:
Başlık yağ oluca benimde bir sorum olacak... 1.6 multijetler 20,000 km'de bir servise gidiliyor. Ama yağ 20,000 km gider mi? Benim bildiğim bütün araçlar en geç 10,000 de gidiyor yağ değişimine. Kullandıkları 5*30 yağ bide dandik bir yağ markası zaten koyuyorlar servisde. Bu ileride bir sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler...
bakiergul tarafından yazılan metin:
FireExit tarafından yazılan metin:
Başlık yağ oluca benimde bir sorum olacak... 1.6 multijetler 20,000 km'de bir servise gidiliyor. Ama yağ 20,000 km gider mi? Benim bildiğim bütün araçlar en geç 10,000 de gidiyor yağ değişimine. Kullandıkları 5*30 yağ bide dandik bir yağ markası zaten koyuyorlar servisde. Bu ileride bir sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler...
Sevgili kardesim bu motoru tasarlayan muhendis birsey biliyordur ki 20.000 bakim zamani yazmis ....ha daha erken degistirsen ne mi olur .....vallahi iyi olur....😀