kanyak tarafından yazılan metin:
Doblo da xenon işini çözemedim. Xenonları taktığım zaman Kısa farların Seviyesi çok yukarıya çıktı dolayısıyle herkezi rahatsız etti. Farları ayarlatmaya götürdüm kısaların seviyesi aşağıya indirdim. kısalar Sorunsuz oldu. Fakat kısa ile uzun farların aynaları Aynı parça üzerinde olduğu için kısalarla beraber uzunlarda aşağıya indi ve uzunları yaktığım zaman aracın 3 metre önüne vurdu. yani uzunlar bir işe yaramadı sadece uzunların seviyesini de yukarı kaldıramadık. Uzun olda çok sıkıntı çıkardı önümüzü göremedik biryerde yol bölünüyordu göremedim kaza yapıyorduk. ve Xenonları söktürdüm 🙂
selcukan43 tarafından yazılan metin:
Xenon sistemlerinde 6000 kelvin daha beyaz 8000 kelvin ise hafif mavimsi şekilde aydınlatır. Kelvin ısısını gösterir. Yani aldığınız 8000 kelvin bir xenon 8000 kelvin ısıda çalışır. kelvin arttıkça da renkler farklılık gösterebilir. 10.000 kelvin mora yakın mavimsi 12.000 kelvin ise mor renktir.. 8.000 Kelvin ideal bence. ben alacak olsam 8.000 kelvin alırdım.. hafif mavimsi daha hoş duruyor fakat xenon'ların kötü bir özelliği ne kadar far ayarınız düzgün olursa olsun karşıdan gelenin gözünü mutlaka alır. ve sarılar kadar basık olmaz.
DobloM tarafından yazılan metin:
Xenon sistemlerinde 6000 kelvin daha beyaz 8000 kelvin ise hafif mavimsi şekilde aydınlatır. Kelvin ısısını gösterir. Yani aldığınız 8000 kelvin bir xenon 8000 kelvin ısıda çalışır. kelvin arttıkça da renkler farklılık gösterebilir. 10.000 kelvin mora yakın mavimsi 12.000 kelvin ise mor renktir.. 8.000 Kelvin ideal bence. ben alacak olsam 8.000 kelvin alırdım.. hafif mavimsi daha hoş duruyor fakat xenon'ların kötü bir özelliği ne kadar far ayarınız düzgün olursa olsun karşıdan gelenin gözünü mutlaka alır. ve sarılar kadar basık olmaz.
30K olanları da var sanırım, bir yerde görmüştüm. Çok fazla ısı, o kadar az ömürdür diye düşündüm.
millet 8k ya zor dayanıyo 😀 😀 😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
DobloM tarafından yazılan metin:
30K olanları da var sanırım, bir yerde görmüştüm. Çok fazla ısı, o kadar az ömürdür diye düşündüm.
30K naptın hocam, onu taksan karşıdakine direkt projektör etkisi yaratır.
DoBLoCu_01 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar 6000 K nın ışığı tam beyaz yani xenon gazının renk dönüşüm noktası 6000k! Bu yüzden 6000 tam beyaz ama karşıdakinin qözünü çok fazla alıyor 2.si 8000K önerebilirim o da mavimsi hemde uzaktan qörünümü Hoş !3.Hususta MerceKsiz Xenon işine BeN karşıyım...Mercek taktırın ona qöre de xenon alıp takarsanız hem yansıma hep ışıma hemde daqılma problemi yaşamazsınız !merceklilerde önerim 6000K Merceksiz uyqulama yapılcaksada 8000K !
aynen mercek oldumu xenonun ışığı fazla dağılmıyo... 🙂istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
DoBLoCu_01 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar 6000 K nın ışığı tam beyaz yani xenon gazının renk dönüşüm noktası 6000k! Bu yüzden 6000 tam beyaz ama karşıdakinin qözünü çok fazla alıyor 2.si 8000K önerebilirim o da mavimsi hemde uzaktan qörünümü Hoş !3.Hususta MerceKsiz Xenon işine BeN karşıyım...Mercek taktırın ona qöre de xenon alıp takarsanız hem yansıma hep ışıma hemde daqılma problemi yaşamazsınız !merceklilerde önerim 6000K Merceksiz uyqulama yapılcaksada 8000K !
Bildiğim kadarı ile mercekleri olanlarda ışık dağılmadığından emniyet de fazla ses çıkarmayıp görmezlikten geliyor. Tabii bahsettiğim sonradan takılan xenon lar için.
*clap**clap* valla sana sonuna kadar katılıyorum Mustafa abi 🙂 🙂geremy tarafından yazılan metin:
lütfen araçlarınızda orjinal xenon setler kullanın.
sırf görüntü için mavi ışık veren ucuz ampül takıp trafiğe çıkmayın.
şehir içi okadar değilde şehirler arası yollarda inanın çok rahatsız ediyor.
uzunlarda kısalarda sislerde mavi ve ayarsız farlarla hava atılmaz.
geremy tarafından yazılan metin:
bu orjinal xenonun fiyatı ne kadar?? 🙂ToeXicT tarafından yazılan metin:
sonuna kadar katılıyorum ben kerizmiyim bende bilirim mavi renkli beyaz ışıklı ampul takmayı ama ya orginal xenon oalcak sada spot farlar.
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
sonuna kadar katılıyorum ben kerizmiyim bende bilirim mavi renkli beyaz ışıklı ampul takmayı ama ya orginal xenon oalcak sada spot farlar.
cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
bende var istersen 95 tl istediğin ampul tipi istediğin kelvinde 😉