Xenon far

immortal

Daimi Üye
arkadaşlar aracıma xenon far taktırmak istiyorum sizce nasıl yapayım serviste mi taktırayım yoksa dısardan mı taktırayım birde maliyet ne olur bilginiz kadarıyla bilgilendirirseniz sevinirim

xenon ile muaneden geçemezsiniz aklınızda olsun

xenon düşünmeyin derim Oğuz arkadaşımızında dediği gibi vizeden geçemezsiniz. Onun yerine beyaz halojen ampuller var onları düşünebilirsiniz.

Vallahi tam net bişey söyleyemem daha önce hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

beyaz halojen ampul takmayın yağmurlu günlerde yolu göstermiyor

Bİzim arkadaş taktırmıştı Punto aracına. 69TL philips di sanırım.

Çok net ve güzel hoş bir beyaz ışık veriyor araç.

Montajıda kendisi yaptı.

Bİzim arkadaş taktırmıştı Punto aracına. 69TL philips di sanırım.

Çok net ve güzel hoş bir beyaz ışık veriyor araç.

Montajıda kendisi yaptı.

teşekkür ederim araştırıyorum 😉

bende dün sağ kısa ampul kesince iki far ampulünü de değiştirdim, süper oldu. aydınlatmıyor diye xenon istiyordum vazgeçtim.

Ben 4 senedir xenon kullanıyorum uzun yol yapacaksanız tavsiye etmem çünkü merceksiz xenon uzun yolda ışığı çok yayıyor uzun yol dediğim zifiri karanlık olan yollar xenon un şu an maliyeti 100 lira 70-80 e de bulabilirsin takılışı çok kolay zaten kendiniz bile takabilirsiniz. Beyaz ampılleri bende pek sevmiyorum yada bana öyle geliyor.

Muayne olayına gelince son 2 senedir merceksiz xenonlar muaneden geçmiyor dediğim ışığı dağıtma olayından dolayı ancak xenonu hiç yerinden sökmeden sadece ampülü değiştirerek muayneden geçebilirsin 2-3 dk.nı alır .

Ben xenon dan çok memnunum. Özellikle uzun yolda.

Sıradan araçlardan daha çok aydınlatıyor önümü uzunlara bile gerek duymadığım anlar oluyor.

Belkide kaliteli taktırdığımız içindir 140TL taktırmıştık tanıdık olduğu halde 70-80TL yede var ama onları önermem demişti arkadaş.

Back