XENON FAR DÖKÜMAN ve RESİMLER

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan undabah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tüv Anadollar kusursuz geçiyor diye yazıyordu, anadollarda bakacak mı şimdi far yıkamaya 🙂

mercekli xenonlarda far yıkama gerekli diye biliyordum.
lazımsa araştırırız.

Xenona özel birşey değil ki far yıkama, o mantığı kuramadım ben 🙁

bence xenon güzel bir icat . çünkü birçok fardan daha uzağı aydınltıp göz yormuyor diyorlar. ama bana srarsanız ben sarıya devam derim. sarılarda halen yeterli ve ucuz🙂

Xenon direk göze vurunca çok küfür alıyor. Fethiye'de bir tane bile sonradan takma ayarlı xenon yok, insanın kafasını bozuyor...

Beyler 2004 kasa dobloların farlar h3 h7 mi acaba kısa h7 die biliorm.. Doğrumu ??? bi zahmet yrdmcı olrsanz svncem 🙂

xenon güzel yaw,benmde hoşuma gidiyor..taktırmak daha kısmet olmadı ama..dün bişeyi farkettim arabanın farlarında.paylaşmak istedm.kısalar la sisleri yakıyorum,bide uzunları çakıyorum sadece sisle uzun far yanıyor kısalar sönüyor.aynı durumda sellektör yaptığımda kısalarda sorun yok birlikte yanıyor ama uzunu yakınca kısalar sönüyor..sisleri yakmadan,kısadan sonra uzuna geçiyorum her ikiside yanıyor.
sisler yanarken sellektör yaptığımda kısalarla birlikte yanması,uzuna geçtiğimde kısaların sönüp sisle uzunların yanması dikkatimi çekti.acaba bağlantıdamı bi sorun oldu dedm..fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.sizlerdede böylemi acaba

arkadaşım bi sorum daha olcaktı zahmet olmassa🙂 sisler için kaçlık gerekli uzunların aynısımı h1 mi ki ????

AnYBoDY tarafından yazılan metin:
xenon güzel yaw,benmde hoşuma gidiyor..taktırmak daha kısmet olmadı ama..dün bişeyi farkettim arabanın farlarında.paylaşmak istedm.kısalar la sisleri yakıyorum,bide uzunları çakıyorum sadece sisle uzun far yanıyor kısalar sönüyor.aynı durumda sellektör yaptığımda kısalarda sorun yok birlikte yanıyor ama uzunu yakınca kısalar sönüyor..sisleri yakmadan,kısadan sonra uzuna geçiyorum her ikiside yanıyor.
sisler yanarken sellektör yaptığımda kısalarla birlikte yanması,uzuna geçtiğimde kısaların sönüp sisle uzunların yanması dikkatimi çekti.acaba bağlantıdamı bi sorun oldu dedm..fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.sizlerdede böylemi acaba

Sislerin kullanımı zamanında, kısalar pek işlevsel olmuyor, ondan olabilir.

beyaz_kaplan tarafından yazılan metin:
arkadaşım bi sorum daha olcaktı zahmet olmassa🙂 sisler için kaçlık gerekli uzunların aynısımı h1 mi ki ????

Kısa H7,

Uzun ve Sis H1.

DobloM tarafından yazılan metin:
AnYBoDY tarafından yazılan metin:

Sislerin kullanımı zamanında, kısalar pek işlevsel olmuyor, ondan olabilir.

Bugün arabayı aldığım arkadaşın yanına gittim.onda 2005 i var şimdi.onda denedik kısa,uzun ve sisler aynı anda yanıyor *eek*
Seninkinin modellerinde öyledir o dedi bana.şaşırdım..daha önce karşılaşmamıştım ondan tuhafıma gitti.Tesisatı yakmasın diye öyle yapmışlardır dedi ama kendisininkinde böyle bişey yoktu🙂

İstersen bu düzenlemeyi kontrol edebilirsin sanırım.

Sigorta yerleri ve bağlantı noktaları açık, halledebilirsin.

Far yıkama ve mercek yoksa zenon kullanmamak doğru olanı

Back