Whatsapp

Bide twitter açalım ondan sonra buraya kilit vuralım gerek kalmaz buraya

Zaten ben facebook bile olmasın isterim buraya katılım düşüyor

Sadece burasının 2.planda olmasından dolayı değil arkadaşlar.
WhatsApp grubunda anlaşmazlıklar Vs oluyo küfür kıyamet olur.
Yönetecek uyaracak kimse olmadığı için anlaşmazlıklar yüzünden yok yere arkadaşlığın bozulur.

Öncülük yapmazsan iyi olur bence

Buranin ve face grubunun katilim orani duser diye dusunuyorum ben. Ayrica gruplasma olup istenmeyen tadsız olaylarda yasanabilir.

adminler olarak bile grup kurmadık forum üzerinden ileitşim kuruyoruz

sitemizin andorid ios uygulaması çıktığında tadından yenmeyecek zaten

whatsapp grubunu forum sitesi olmayan gruplar kuruyor bizim çok şükür öyle bir sorunumuz yok forum sitemizden devam

Sikintili bi dusunce forum her daim iyidir en azindan istedigin zaman girip bakiyosun o tarz bi olayda dail olmak istemedigin bi konunun bile icinde bulucaksin kendini ne gerek war? Surekli bildirim surekli mesaj adami cileden cikartir.bide en fazla 300 kisi aliyo 6000 lik grubu nasil sigdirican oraya

Aramızda böyle WhatsApp grubu kurup sohbet eden var mı ki 🤣😀:kptmya:

Daha ilk mesajdan forumu bırakmışsın sen kardeşim 😀 Az bi dur hele, oku, yaz yap bir şeyler.

Whatsapp dediğin üç beş kişinin yazışarak haberleştiği bir yer formu'un yerini tutarmı hiç

Gün içinde işi yoğun olanlar için bildirim ve takip zor olacaktır. Form mantığı yok herşey birbirine girecektir. Whatsapp anlık haberleşme için kullanılması gereken bir uygulama bence

Bende onun gibi dedim misal iste pazar gunu su su tarihte bulusmamiz var duyrulur gibisinden

Back