Vize

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhmt-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mhmt-

Aktif Üye
Adı
caglayan diker
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Elektronik Teknikeri
Modeli
Araç Yılı
2010
Renk
Kahverengi
Cumleten selamin aleykum, vizedeyim suan ön cam hafifte catlak olsa agir kusur sayiyorlar ve gecmiuor arac vizesen bilginiz olsun , gecen sene ayni catlakla gecmis bu sene gecmiyor on caminda catlak olanlar kendini ayarlayip degistirsin.

evet yeni çıkmış.

Bununla birlikte plaka maddeside çıktı vida kesinlikle istemiyorlar,oynama olmayacak servisin taktığı gibi standart olacak yoksa ağır kusur..geçen ay emniyet süper kalabalıktı hepsi plaka basım kuyruğunda

@doblo3535
🙂

Benim ön camda 5 ayrı yerde çatla var 😱 geçmez mi dersiniz vizeden. Daha öncede vardı ve geçen sene geçti vizeden

@mhmt-
Eyvallah

allah yardımcımız olsun arkadaşlar

@ahmetkoc
Maalesef gecmicek

@mhmt-
Camı değiştirmiyorum. Vizeden eğer ağır hasar alır mecbur kalırsam öyle değiştircem. En azından şansımı denemeyi düşünüyorum. Orjinalini bozmak hoşuma gitmiyor

@ahmetkoc
Bende oyle gecer diye gittim benim 1 adet ve engel degildi goruse ama yine gecirmediler hayirlisi diyelim.

@mhmt-
Umut yoksulun ekmeği hocam 😀 önümüzdeki ayın 3 üne aldım randevuyu ve tekrar yazacağım konuyla ilgili

Evet arkadaşlar bugün vizeye girdim ve çatlak cam geçmiyor. Geçtim vizeden ancak hemen cam taktırcam sözümüz yere düşmesin diye. Sagolsunlar yardımcı oldular

Bugün ilk muayenesini yaptırdım aracımın. Aklıma takılan bir soru var kısa ve uzun farları ayarı düşük diye hafif kusurlu geçirmişler. Galeriden sıfır aldığımdan beridir anahtar değmedi araca hiçbir şeyini ellemedim elletmedim. Sorun muayne istasyonun da mı yoksa aracımda mı? Bu ayın 20'si yada 21'inde yıllık bakıma götürücem servise bu olayı sorup sıkıntı çıkarmadan bide size sorayım dedim.

İstasyondandır hocam. İllaki kusur yazacaklar yani 😀 kazasız belasız insallah

Plakalıklardaki vidalardanda kalıyor artık yönetmeliğe göre.

Back