evet arkadaşlar bugün bu sorunla karşı karşıya kaldım aracın debriyaja tam basmama rağmen vitesler çok zor geçiyor geriye takarkende garc diye bi ses geliyor 🙁((
geriye zor geçme problemi bende sürekli var ama artık alıştım o gacırt sesinin çıkıp çıkmayacağını anlıyorum vitesin kasılmasından anlıyabiliyorum. ve daha iii basmak gerekiyor debriyaja bende tam basıyorum sanıyorum ama her nednse bi geride bu problem oluyr...
debriaj merkezinde sorun var yüksek ihtimal.içindeki yay kırılmış olabilir.sekmanlıysa acılabilirse aynı ayarda çelik yay taktırıp sorunsuz yoluna devam edersin.
bugün sanayiye çıktım aynen öyle dediğin gibi çıktı debriyaj üst merkez boşluk yapmış yeni mazeme aldım 70 tl ye 20 tl de işçilik verdim hidrolik yağı felan 90 tl ye işin içinden çıktım çok şükür baskı felan demediler ve alt merkez sağlam çıktı saolun yorumlar için
ya benim 2006 doblomda 4 ve geriye geçerken zor geçiyor ses mes yok ama zor geçtiğini hissedebiliyorum resmen kasılıyor bu üst boşluk dediğiniz nedir arkadaşlar nasıl kontrol edilebilir