Ercan ÇOBAN
Aktif Üye
Doblo- Kayıt
- 16 Eylül 2020
- Adı
- Ercan çoban
- Kan Grubu
- AB RH -
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Panorama
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2012
- Renk
- Beyaz
Vites halat ayarı yaptırın ilk önce vites kolunu ayar noktasına getireceksiniz sonrasında şanzuman üzerinden ayar yapıcaksınız boşluğunu veya sıkılığını ayarlıyacaksınız halatlarınızda uzama var ise yenisiyle değiştirin ayar tutmaz2012 MODEL euro5 motor 1,3 doblom var Birinci vitese geçerken zorlama var, diğer viteslere özellikle geri vitese geçişte acayip dişli sesi geliyordu önce Alt merkez değişti aynı vites kolu değişti aynı üst merkez değişti aynı baskı balata değiltirildi hala aynı lütfen acil yardım
Bunların halatlarında uzama kısaltma ayarı yo
Sana ayar yeri yok diye kim söyledi bilmiyorum ama var kardeşim ayar yeri hassa ayardır birçok usta denen insanlar bilmez direk sanzuman indirmye kalkarlar sen bilirsin inşallah düzeltirsin probleminiBunların halatlarında uzama kısaltma ayarı yok
mrb. hocam havasını aldığınız işlem yeri neresidir tam olarak paylaşır mısnız benim 1.6 araçtada aynı sorun var 1.ve 2 vitesde zor geçiyor.Teşekürler arkadaşlar halat ayarını yaptım sonra havasını güzelce aldım düzeldi
Bu parça tam nerede acaba ?39665 dosyayı görüntüleyeşil kapağı sök onun altında vidalı yer var