Vites Geçişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smpo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smpo

Saygın Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2010
Renk
Türk Kahvesi
S.a Arkadaşlar Aracim 2010 1.6 105 lik premio . 90 Binde Baski Balata Sanzuman Yagi Vs Deismesi Gerekenler Deisti . 110 Binde Triger V Kayışı Rulmanlar Deişti Fakat Son Zamanlarda Aracimda Vites Gecici Zorlasti 1e Takarken Ozellikle Gecmiyor Pompaladiktan Sonra Yada 2 ,3,5 herhangi vitese takip tekrar 1e taktigimda Geciyor Bunun Sebebi Ne Olabilir ? .
20160612_012118-jpg.8408

@Smpo
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Aynı sorun bizim doblodada vardı en son debriyaj basılı kalmıştı. En son ustanın birine götürdüm pedalların orda ufak bir plastik parça kırılmış değiştirdi düzeldiydi.

Geçmiş olsun arkadaşım klasik merkez sıkıntısı debriyaj balata ve volan dehiştiriken merkezleride degiştirmek gerekiyor özellikle üst merkez sıkıntı yaratıyor ama ikisi birden degişirse daha iyi yaklaşık 20000 km kullanmışsınız kalkışlarda titreme yoksa baskı balatayı tekrar degiştirin tabi merkezlerle beraber bşraz daha idare etsin diye düşünmeyin ileride volanda bozulma yapar ki masrafınız cogalır

üst merkeze baktır. sorunun büyük ihtimalle ordan kaynaklanıyo.

@Alirüzgar
Saolasin Herkese Tsk Ederim . Simdi Ust Merkezimi Deistirmek Gerek Sadece Baskn ?

@Smpo
Şimdi durum şu sadece üst merkez arızalı olabilir ama üst merkez yeni olunca alt merkez kısa zaman içerisinde bozuluyor ikisi beraber degişmesinde fayda var eger imkanınız varsa baskıyıda degiştirmek ilerdeki sürüş konforunuz için tavsiyemdir

@Alirüzgar
Baskanim alt ve ust merkez tahmini ne kadar ? Baskiya elletmem daha 20 bin oldu musrufluk

@Smpo
Kardeşim kusura bakma işlerin yogunlugundan foruma yeni girdim ben d1 kullandım tanesi 100 tl civarındaydı tahminimce senin aracınkide aynıdır doğru söylüyorsun musrufluk daha erken bende sevmem gereksiz işleri milli servettir ama tek tek degiştirince şanzuman parcaları daha sonra uyumsuzluk yaşıyor ama bir müddet daha kullan bir sonraki baskı balatada hepsini birden degiştirirsin

Back