videolu anlatım.

ara baki abiye sor...ama 2bucuktan sonra ben musait olabilirim...alırsın beni senin arabayla gideriz madem snt ye gidecen?ne dersin

canım hem gitmek istiyor hemde uşeniyorum 😀 annem bıdı bıdı yapıyo 😀 ne işin var bu karlı havada karşıda diye acaba kar varmıdır karşıda

olm telefon aç sorsana..bide hava tahminine bak...arabanda zincir varmı

yok be abi ne zinciri lastiklerde pert o yüzden gözüm almıyor ya 😀

tamam...ben yarın bi terslk olmazsa gidicem baki abiyi ziyarete..

beraber çıkarız hava güzel olursa

sen arabayla gidicen mecbur.snt ye uğramak şcşn...bakarız,öğlenden hemen sora gitmek istiyorum bi terslik olmazsa..akşam kararlaştırırız...

GÖNÜLLÜ VİDEO ÇEKİP BİZE YOLLAMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ.
uzmantv.com gibi
uzmandoblo.com siteesine koymak için her ne marka olursa olsun ama öncelik doblonun,tamirat,akssuar,servis,değişimler ve bunun gibi en fazla 5 dklık ama profesyonel video cekimlerinizi veya olay anındaki adım adım cekilen fotoğraflarıda bize yollayın dostlar.....güzel ve faydalı bir arşıv hazırlayıp hizmeinize sunacağızz...

Vallaha Abi Servise Gitdigimde Bir Söyliyeyim İzin Verirse Müdür Ben Orada Cekim Yaparım

abi yarın gidiyozmu 😀

gidicenmi snt ye._?tek araba gidelim ozaman..sntye gştmeyeceksen benim arabayla gidelim...gideceksen senin arabayla<<<

akif abiden biz xeononları alırız kendimiz montoj yapar çekeriz videoya hemde yardımcı olmuş oluruz 😀 montajı falan çok basit ben yaparımda balastı monte etmek biraz çetrefilli balastlara güzel bir yer bulmak lazım

AKİFİN ORADA MONTAJ YAPTIRIR ONLARA ANLATTIRIRZ,BİZDE ÇEKERİZ OZAMN...BEN MAKİNEYİ GETİREYİM...

BUARADA SNT TUNING AKİF ORADA YAPTIĞI BASİT UYGULAMALARI DA VİDEOLAYIP BİZE ULAŞTIRIRSA SEVİNİRİZ..AKİFE DUYRULUR...🙂

sende kgs varmı abi benim kartta ne kadar var bilmiyorum hiç çok fazla gişeden geçtim baki abiye uğradığımda köprü gişesi otoban gişesi falan 7 kere kullandım sanırım 😀

var shell kgs bende<

YOKMU YAPACAK GÖNÜLLÜLER?

YOKMU YAPACAK GÖNÜLLÜLER?

serdar benim meslek gereği sanayideyim tanıdığım ustalar var.olmassa ustalarımın yanına gider bir videoya çekmeye çalışırım.

😀 la arabayı sok tak demedık...ustaya goturdunmu orada rıca et,yaparken anlatsın sende videola...yada foto cek adım adım,salayt yap,yazılarla açıklama ekle.o da olur..

😀 la arabayı sok tak demedık...ustaya goturdunmu orada rıca et,yaparken anlatsın sende videola...yada foto cek adım adım,salayt yap,yazılarla açıklama ekle.o da olur..

tamam dostum emrinnnn olurrrr.sen dedinde yapmadıkmı.*tup**tup*

yarın kaçta nasıl buluşcaz serdar baby abi 😀

Back