- Adı
- Serdar Engin
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Satış Md.
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Diğer Model
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2018
- Renk
- SİYAH
Neden olmasın...Far lambası,silecek,antifiriz ve bunun gibi üyelerin yapabilecekleri şeyleri 2şer dakikalık videolar çekip bir arşiv oluşturalım...serviste,ustada yada kendi yaptığınız işi videolayın bize gönderin,sitemizde yayınlayalım herkes yararlansın olmazmı?
Neden olmasın...Far lambası,silecek,antifiriz ve bunun gibi üyelerin yapabilecekleri şeyleri 2şer dakikalık videolar çekip bir arşiv oluşturalım...serviste,ustada yada kendi yaptığınız işi videolayın bize gönderin,sitemizde yayınlayalım herkes yararlansın olmazmı?
ii fikir benden yapmak sizden😀 ben her admıne bir görev vericemonu videolayacak....kem küm istemem yakarım....
ama gönüllü yapanada yapma demem😀
birlikte yapalımmı koray?ii fikir benden yapmak sizden😀 ben her admıne bir görev vericemonu videolayacak....kem küm istemem yakarım....
ilk videoyu çekte görelim abi 😀😀😀 tek başına baya zor olur yardımcı lazım yanda kameraman olarak 😀
birlikte yapalımmı koray?ii fikir benden yapmak sizden😀 ben her admıne bir görev vericemonu videolayacak....kem küm istemem yakarım....
ilk videoyu çekte görelim abi 😀😀😀 tek başına baya zor olur yardımcı lazım yanda kameraman olarak 😀
planlama yapalım,neyi çekeceğimizi belirleyelim,senaryosunu yazalım😀 sora MOTORRRR:d
ne zaman yapalım?yarın baki abiye gidip birlikte yapalımmı bitane😀
mesela sen xenon taktıracan ya,onu videolayabiliriz adım adım...ben silecek aktıracam onu videolarızz,camsuyu koyma,motora antifiriz koyma,öyle 2 dklık bişeyleri işte...insanlar için çok faydalı olur....
mesela yapılan genel bakımı fotoğraflayıp slayt haline getirip üstüne müzik ve bilgilendirme yazısı ekleyip yayınlayabilir sağlam bir arşiv yapabiliriz...hiçbiyerde yok dostum süper olur..youtupa diğerlerine koyarız arayana wideo başında www.teamdoblo.com reklamıyla birlikte tonla adam çekeriz...
canon sx130ıs makine var...hd video çekiyo..süper...tripod felanda var....spiker olarak yakışklı bi tanıdığımdavar,hergün görüşüyorum aynaya bakarken😀 bitek teknik bilgi,uygulayacak ortam lazım....😀