VAY BAŞIMA GELENLER

bakiergul

Onursal Admin
Onursal Danışman Yönetici
Renk
LAL KIRMIZI
Arkadaşlar. Bugün başıma gelenler beni delirtti. Eskiler bilirler ben buradan tep kodunu kaybetmiş kod isteyen üyelerimize kod veriyordum ama birkaç ay önce bilgisayarımı formatlarken bu programım silinmişti. Yine birkaç hafta önce bir üyemiz benden teyibinin kodunu istemiş ama sistem olmadığı için yardımcı olamamış üzülmüştüm. İki gün önce eski kartların arasında yazılımcı firmanın kartını bulunca irtibata geçtim. Bugün yazılımı satın aldım ülen dedim kardeşlerime yazarım isteyen teyip kodunu bana sorabilir diye. Herkeze jest yapacaktım. Neyse cd yi bilgisayara koydum. Yüklemeye başladı Sonra ekranda garip garip yazılar çıktı bilgisayar kapandı Uğraş uğraş geri açılmaz. Neyse açıldı ama ps içindeki bilgiler herşey uçmuş sürekli farklı hatalar veriyor Kafayı yiyecem öğleden beri uğraşıyoruz yarın tamire gönderecem. Herhalde iki gün ps den yazamam. Eve gelince ipad dan devam muhabbete

yuh ya şansa bak

Sorma kanki nedir anlamadık herşey üç dakikada oldu bitti a.q

cd de virüs olamazki nedir acaba sorun

çekirdek yazılıma mı karıştı acaba program.. garip bir durum.. hayırlısı olsun abi..

teyp kodu olayı da çok güzel olur..çok soran var.. helal olsunn

Bilmiyorum sedarım ama çok canım sıkkın birşey değil bir sürü müşterinin kaydı vardı ps de. Arkadaş bet sektör yoksa kurtarırım abi dedi ama bilmiyorum

bad sector yoktur cd den olacak iş değil..

inşallah inşallah

abi bad sector olsa bile tamirci yedekler onları ama çoğu zahmetli olduğu için uğraşmak istemediğinden sallar.
yakınlarında olsaydım hallederdim abi inşallah bilgilerini kurtarır tamirci

geçmiş olsun.

çekirdek yazılıma mı karıştı acaba program.. garip bir durum.. hayırlısı olsun abi..

teyp kodu olayı da çok güzel olur..çok soran var.. helal olsunn

Muratım nasipse hallettirecem kod işi dekolay aynı seninkini nasıl çözdüysem aynı. Hemde mercedes dahil pegouet huyundai fiatın tümü ford audi volkswagen gibi araçların hepsi variçinde parasını hakkeden bir program. Hele bir hallolsun amme hizmeti yapacam burada. Hayrat hayrat

adamsınnnnnn🙂))

Dostum kardeşim arkadaşım abiyim sevene seven üzene ecelim icabında*hehe*

ahahha Kare Murad🙂

Nevet ülennnnnn yeminimi bozdum ülennnn bundan nöyle teypler kodsüz kalmiyecek ülennnnn

ahahha valla cevremizdeki madurlarada faydamız olur senin bu yaptığın sayesinde🙂

Elimizden geleni yapıcaz kardeşim

Yaşadığın olay için geçmiş olsun Abi... Bizler için çabalırn için de teşekkürler...

geçmiş olsun baki abi.

Back