uzaktan kumanda tuşu içine göçtü.

selimhan26

Daimi Üye
Adı
mehmet uyar
Modeli
Renk
crono grisi
20141127_222451[1].jpg
20141127_222451[1].jpg

geçmiş olsun.servisten yenisini istetebilirsiniz.

bunun başka bi çözümü yok mu? Çözümü yoksa yeni anahtar kaç liradır ?

Anahtarcılar da bulunur ama orjinal gibi kaliteli olmaz.

teşekkürler üstat ilgilendiğin için .bu iş bize pahalıya patlayacak demek ki . anahtar kötü yapılmış .sert plastik olsa daha iyi olurmuş . dayanaksız uzun süre gitmiyor .

ne demek .ama oluyor işte.d3 ler dede yumuşak .şimdilik sıkıntı yok.

ben yaptırdım anahtarcıya randıman alıyorum sıkıntı yok

@selimhan26
ben bizimkinin kabını anahtarcıda 5 liraya değiştirdim minibüs ducato vardı onunkini anahtarcıda deiştirdim magirus minibüsün kabını anahtarcıda değiştrdim kaba göre 5-10-15-20 cüzi miktarlar serviste daha pahaalı olacağını düşünüyorum servistekide aynı kap anahtarcıdakide genede sen bilirsin

Bencede anahtircida degistir ucuza kapatirsin zaten serviste sadece kap yok komple anahtar var

2007 den beri dayanmis bence dayanaksiz degil bu genelde tirnagin ucu ile basinca cokuyor

gittigidiyor comda 5 tl ya satılıyor.

Benmkide oleydi kendim aldim taktim anahtarci bedavaya werdi

benimki 2005 hocam ama ben bakım yapıyorum geçen resim atmıştım anahtarı bile 4 parçaya ayırıp temizledim. biraz şans biraz kullanım hatası tırnakla basmaycan :bsmagryr: .bence servise gitme onun için anahtarcılarda kaliteye göre 20 tlye kadar var internette 5 tl den başlıyo

benim doblonuynda anahtarı pert olmuş. aldığımda öyleydi. basma butonu plastik olan 3-5 tl civarında. boardaki basma düğmesini sorarsan ben 1 tlye aldım. lehim vs. toplam 10 tl . sakın önüne gelene kurcalatma sonra boar komple giderse o zaman fiyatı 150 tl oda dışarıda. aç kapa kumanda fiyatıda parça+işçilk dahil 60-70 tl arası

Back