Üyelerimizin meslekleri ve genel bilgileri

Merhaba arkadaşlar, bende Giresun'da yaşıyorum. Giresun Kadın Doğum Hastanesinde bilgi işlem personeliyim .Evli ve 1 çocuk sahibiyim.AKUT Arama Kurtarma Derneğinde gönüllüyüm.Amatör fotoğrafçılık ile uğraşıyorum.

1994 samsun doğumluyum ve samsunda yaşıyorum evliyim biri 6 biri 4 yaşında iki oğlum var meslek elektronik 2019 dan beri kendi işyerimi çalıştırıyorum tv tamiri kamera güvenlik sistemleri uydu anten sistemleri...

1993 kocaeli karamursel dogumluyum.3 yasinda kizim var fordotosanda calisiyorum.

Düzeltmek adına silip tekrar yazmak istedim. Selamunaleyküm abilerim kardeşlerim.
Tayfun Talip AKYOL. 1994 Kahramanmaraş doğumluyum. Gaziantep Şahinbey ilçesinde yaşıyorum. Gaziantep Şehirlerarası Otobüs Terminalinde güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Saygılar ve sevgiler. 🙂

Beredis bot bence. Yapay zeka da olabilir 🙂

Merhaba ben Barış 28 yıllık profesyonel dj im aynı zamanda da gayrimenkul danışmanıyım istanbul da güngörende ikamet etmekteyim 44 yaşımdayım ve ilk arabamı daha yeni aldım 2012 1.3 90 hp doblo orjinal 222 km de otomobil ruhsatlı team doblo sticker lerinden istiyorum ama nasıl temin edeceğim bilmiyorum. 🙂 şimdlik bu kadar herkeze selamlar saygılar.

Merhaba ben Barış 28 yıllık profesyonel dj im aynı zamanda da gayrimenkul danışmanıyım istanbul da güngörende ikamet etmekteyim 44 yaşımdayım ve ilk arabamı daha yeni aldım 2012 1.3 90 hp doblo orjinal 222 km de otomobil ruhsatlı team doblo sticker lerinden istiyorum ama nasıl temin edeceğim bilmiyorum. 🙂 şimdlik bu kadar herkeze selamlar saygılar.
selamlar ailemize hoşgeldiniz
İstanbul buluşmamız olduğunda dj performasınızı görmek isteriz 🙂
sticker için yardımcı olalım hangi ilçedesiniz acaba?

Herkese merhabalar ismim Furkan 1991 Tokat Turhal doğumluyum Antalya Finike de ikametgah ediyorum esnaf kuryeyim kargo dağıtıyorum 2021 de 2018 model 1.3 Multijet Doblo Maxi ile yol ve iş arkadaşlığına başlayıp 2023 de 23 model 1.6 Multijet Doblo Maxi ile devam ediyorum🙂

Merhaba ben Cavit aydın Anadolu yakası Ataşehir temsilcisiyim İstanbul Ataşehir'de ikamet etmekteyim evli nasipse 1 aya kalmaz kız babası olucam meslek su arıtma firmasında mekanikçi sanayi tipi su arıtma filtresi üretiyoruz

Selamınaleykum 13/06/1974 erzurum aşkale dogumluyum istanbul silivri de oturmakdayım 39 yıldır 3 çocuk babasıyım silivri de mekanik tesisat ve dogal gaz işleri yapmakdayım

Back