Üyelerimizin meslekleri ve genel bilgileri

Ben dursun 01 01 1987 bartin dogumluyum bartinda yasamaktayim 2 cocuk babasiyim is makinasi operatoruyum

SelamınAleyküm ,
Ben AHMET MUTAF Balıkesir/Bandırma doğumluyum.
İlköğretim BANDIRMA YAMANEGELİ İLKÖĞRETİM OKULU Mezunu
Orta okul BANDIRMA ORTA OKULU Mezunu
Liseyi SİNOP/BOYABAT SAĞLIK MESLEK LİSESİ -ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ Bölümü mezunu,
Üniversiteyi KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ-İtfaiyecilik Ve Yangın Güvenliği Teknikerliği Bölümü mezunu,
Son olarakta İstanbul ÜNİVERSİTESİ -AMBULANS VE ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ(112 PARAMEDİK) Bölümü mezunuyum.
Halen
Bandırma'da Kamu Sektöründe 10 yıldır AMBULANS VE ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ(112 PARAMEDİK) Görevime devam etmekteyim.
3 Yıllık Evliyim. Daha yeğeniniz olmadı olunca ben size haber vericem 😀😀😀

Ve DOBLOM Ben Onun Adını BANDIRMALIM Koydum Nede olsa BORDO renk
Arabasına aşık biriyim kendim yemem onu süsler ihtiyaç ne ise karşılarım gözümün nuru gibi sakınırım onu
DOBLO BENİM İÇİN BAMBAŞKA
VE TEAMDOBLO AİLEM
Ben aranıza katılalı 4 yıl oldu forum sayfamıza sonradan üye oldum Böylesine içten sıcak samimi bir aileye sahip olduğum için çok mutluyum.Bu ailenin bir ferdi olmak ŞEREFTİR. VE O ŞEREFİ TAŞIMAK BENİM ONURUMDUR. DÜŞÜNCESİYLE YOLUMA DEVAM ETMEKTEYİM .
Benim Çocukluğumdan beri hep Kamyon ve kamyonet oyuncaklar ilgimi çekmiştir.Taksi otomobil olarak hiç oyuncak aldığımı hatırlamıyorum
Baba mesleği Şöförlük olunca Hep ona özenmişlik olur ya erkek çocuklarında herhalde ondan Halen daha birkaç oyuncağımı saklıyorum vitrinde hep kamyon oyuncaklar🙂🙂
HERKESE SELAMLAR
#TeamDobloBalıkesir

Son düzenleme:
26 yaşındayım yerel yönetimler bölümü mezunuyum inşallah bu sene, Ayrıca ailen dükkanımız da pasta & baklava sektöründe üretim ve satışını yapıyoruz Aydın - Efeler den selam ?

Merhab abilerim arkadaşlarım adım sadık aslen çorumluyum ankarada ikamet etmekteyim kecioren ovacık da oturuyorum meslek inşaatçı alçı boya ısı yalıtımcıyım

Son düzenleme:
izmir bergamadan çağdaş gezgin 25 yaşındayım
teknik servis işletmem var beyaz eşya klima soğutma ürünleri servisi ile meşgulüm ✋

Merhaba ben sinan GULSOY yaş 35 İstanbul anadolu yakası maltepe oturuyorum. Otomotiv sektöründe uzun yıllar yöneticilik yaptım şu anda kendi işimi yürütüyorum yine otomotiv sektöründeyim boyasız göçük (PDR) işi ike uğraşıyorum

Emirhan ünlü 1989 Niğde doğumluyum Aslen aksarayliyim 20 sene dır Yalova'da yaşıyorum 3 yaşında bir oğlum ve 1.5 yaşında ikizlerim var torna tesviye mezunuyum şu an özel bı firmada montaj ve bakım teknisyeni olarak çalışıyorum

Yasir Ceylan
34 yaşındayım.
Çankırıda din görevlisiyim.
Evli ve 3 çocuk sahibiyim

Selamünaleyküm, Sedat Durmaz 35 yaşındayım evliyim 6 yaşında bir kızım var, İstanbul' da yaşıyorum Güngören de ambalaj malzemeleri toptan satışı yapmaktayım, abilerim kardeşlerim çay içmeye buyrun gelin 🙂 beklerim.

Son düzenleme:
Edip KURTULUŞ, 1967 KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN doğumluyum. Ellbistanda bir ilkokulda müdür yardımcılığı yapmaktayım. 7 yıldır 2008 model doblo kullanıcısıyım. Selamlar.

Cuma Bozkırlı 1981 doğumluyum İstanbul Esenlerde Oturuyorum Boya Dekorasyon İnşaat işleri yapıyorum

Ceyhun zeybek elektrik elektronik teknikeriyim Bartın’da ikamet ediyorum kendi işyerim var kombi ve kazan (doğalgaz ve katı yakıt) firmalarının yetkili servislerini yapıyorum ve sıhhı tesisat işleri ile uğraşıyorum

Merhaba herkese Adım Yakup aslen Düzceliyim ama Bolu da oturuyorum. 1995 yılında Bolunun Hanyeri köyünde doğdum. Şuan merkezde oturuyorum. 2009 dan beri tekstil içerisindeyim. 2019 yılında Bolu Meslek Yüksek Okulu Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri bölümünü okuduktan sonra Appriva Tekstil A.Ş de çalışmaya başladım. Bekarım ve 2015 ten bu yana Doblo kullanıcısıyım.

Bende Cengiz özyıldırım1984 doğumluyum Ardahanlıyım. 8 yaşında bir kız bir erkek ikizlerim ve 1 yaşında 1 oğlum daha var 🙂
Kadıköy Göztepe’de su tesisat tamirat işleriyle uğraşıyorum.

SLM, GENÇLER;BEN MEVLÜT AMCANIZ; 01.04.1946 DA ANKARA/ELMADAĞ/YENİMAHALLE DE DOĞMUŞUM ORTA OKULU 5 KM UZAKTAKİ KAZA YA GİDEREK OKUDUM. ANKARA KİMYA SANAT ENSTİTÜSÜNÜ YATILI VE BURSLU OKUDUM.ARAŞTIRMA TEKNİSYENİ OLARAR 4 YIL ÇALIŞTIM.1969 DA GEBZE DEKİ ALMAN FİRMASINA KALİTE KONTROL FORMENİ OLARAK İŞE BAŞLADIM VE 1991 DE EMEKLİ OLDUM.
ÜÇ EVLADIM VAR ÜÇÜDE YÜKSEK OKUL MEZUNU. BUNLARDAN 5 TORUN OLDU. EN BÜYÜĞÜ HACETTEPEDE İKTİSAT OKUYOR İKİSİ ANADOLU LİSESİNDE OKUYOR. EN KÜÇÜK TORUNLARDAN KIZ OLAN GALATASARAY İLK OKULU 1. SINIFA GİDYOR.SON TORUN FENERLİ ODA GEBZEDE İLK OKUL 1 DE OKUYOR.
İŞTE MEVLÜT AMCANIZIN GEÇMİŞİ .GELECEK İÇİN TEK BEKLENTİSİ ,NESLİNİN VATANA MİLLETE FAYDALI OLMASI. SLM MEVLÜT AMCA.
???

Emrah ALTINBAŞ 1990 doğumluyum Rize pazar da yaşıyorum elektrik elektronik teknikeriyim elektrik ve elektronik sorunu olan varsa yardımcı olmaya hazırım iyi günler dilerim

Back