Üyelerimizin meslekleri ve genel bilgileri

paroya sormadık bunu lakin
buluşmalarda bu kartla geldiklerinde kartı okutacağız
kişini bilgileri exel gibi kayıt olacak
kimin geldiğini göreceğiz
hediye çeklişi için filan bu listeyi kullanacağız
yani terminal paro sistemine bağlancak

@kardelenkurt
Bizimkiler Ekim son haftası başlar.
Bağ nerede?

Tekirdağ Malkara Şahin köyde
Akçelik madencilik te kantar görevlisi olarak çalışıyorum

@ofas
ankara güdül

1990 doğumluyum balıkesir edremit altınolukta yaşıyorum 3 yıldır elektrik ve elektronik dalında iş yerim var.

Ankara/mamak/kucuk kayasda oturuyorum eryaman dolphin avm de fesfut katinda lokanta isletmekteyim

Merhaba 98 doğumluyum Tokat'ta doğdum İstanbul da yaşıyorum meslek lisesi mezunuyum açıktan üniversite okuyorum Etiler Midpoint de aşçı yardımcısıyım Doblo aracımı 07.07.2017 de aldım aldıktan sonra tutuklularım artı dobloya karşı.

Ben engin arslan 1978 doğumluyum ellerinizden öper bir kizım var bende bakırköy belediyesinde görev yapmaktayım.benimde bir doblom vardı sıkıntılardan (maddi) dolayı satmak zorunda kaldım tabi sattığımada bin pişmanım kaldık baba yadigarı arabaya bir türlü alışamadım ama yinede bu ailede olmaktan mutluyum tekrarda doblo almaya niyetliyim kısmet bakalım herkese iyi forumlar

Ankaradayım
46 yaşındayım. Elektronik mühendisiyim.
Uzun yıllardır sadece ses ve görüntü işi yapıyorum. Kendi şirketim.
3-5 çeşit arabam var. Ama en benimsediğim
2011 benzinli doblom
Onunla kardeş gibiyim artık bi bütün olduk. Dizelde olmasına rağmen benzinlinin yerini tutan yok.

Merhaba ben ramazan sezen 24 yaşındayım evli ve 1 çocuk babasıyım ekmek fırınım var istanbul Büyükçekmece kumburgazdayim ikamet ediyorum aslen Karabük eflaniliyim saygılar

@Ramazanszn1903
Pardon 34 yaşındayım yanlış yazmışım kusura bakmayın

1988 doğumluyum
27.05.2016 tarihinden bu yana doblo kullanıyorum memnun um
Aslen Çanakkale Ayvacık küçükkuyu luyum
Şuan iş nedeniyle Ezine de oturuyorum
Bim Market de Mağaza sorumlusu olarak çalışıyorum

@Aydemir0104
Kaç km de

@Aydemir0104
800 lerde

Merhaba Adim Bekir orhan 1989 dogumluyum.Sakarya nin pamukova ilcesinde ikamet etmekteyim evli iki cocuk babasiyim cocklarim 3 yasindalar.adapazarinda otomobil fabrikasinda oto boya bolumunde calismaktayim.yaklasik bir senedir doblocuyum.

@m_ates27

Varol Mustafa Abi'm 🙂 selamlar olsun 🙂

Son düzenleme:
Back