Yardım Usta ve parça temini

volkanaga

Yeni Üye
Doblo
Adı
Volkan
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Gebze darıca için manifold değişimi ve triger set degisimi yapılacak.parca fiyatı ve sorun yasamayacagim usta bakiniyorum.2012 1.6. doblo

Sana tavsiyem yetkili servisten de fiyat alman.Bazen sanayi de servis fiyatına yakın olabiliyor.Sanayi de yaptıracak olsan da en azından parçanı yetkili servisten satın al.Multijet motor yan sanayi parçayı sevmiyor.

Antifiriz eksilmesi vardı.takip ettim sızma var

Yedek parça içinde sponsorumuz tedarik eder ulaşabilirsin reklamı var forumda

Yarın yetkile servise sorarım eyvallah

Yaşadığım bir olayı anlatayım.Yaklaşık 2 hafta önce Bursa'ya giderken Ankara'da ışıklarda kalkarken gaz pedalı ayağımdan düştü araba gitmedi bir süre sonra toparladı lakin eskisi gibi gitmiyordu neyse Bursa'ya gittim.Bir hafta kadar kaldım.Sonra döndüm.Yağ bakımının yılı dolduğu için yetkili serviste bakıma soktum aracımı.Araç bakımdan sonra eski performansına kavuştu gitmeme sorunu bitti.Bir süre önce wastgate arızalnmış sanayide sevdiğim işten anlayan dürüst ustama yaptırmıştım.Tabi sanayide orjinal parça bulamazsın dedi ustam wunder marka hava filtersi takıldı wastgate tamir sonrasında turbocu değişsin dediği için.6 bin km olmuştu wunder hava filtresi takılalı.Tabi kafama takıldığı için bakım sonrası filtreleri görmek istediğim için yetkili servis bagaja koymuştu.Bakım sonrası inceledim hava filtresinin kanalları yapışmış araç yeteri kadar hava almıyormuş.Size tavsiyem asla ama asla orjinal yedek parçadan mümkünse de servisten vazgeçmeyin.Emin olun araçları mahveden bakımsızlık ve yan sanayi parçalar.2014 de aracımı aldığım günden beri yağ bakımlarını yetkili serviste yaptıyordum ilk defa yan sanayi hava filtresi takıldı o da sorun verdi.Ayrıca denemek için yetkili servise gidin yedek parça fiyatına bakın sanayiye sorun nerdeyse aynı fiyata geldiğini göreceksiniz.Fiat yetkili servisini çok beğeniyorum.Motor yağı,yağ filtresi,hava ve polen filtreleri değişti.Herşey dahil 2700 lira ödedim.Sanayiye de gitseydim aynı parayı alacaklardı muhtemelen.Sanayide kutusunda opar yazanların orjinal olduğunu düşünmeyin orjinal parçayı sadece yetkili serviste bulursunuz.

Yaşadığım bir olayı anlatayım.Yaklaşık 2 hafta önce Bursa'ya giderken Ankara'da ışıklarda kalkarken gaz pedalı ayağımdan düştü araba gitmedi bir süre sonra toparladı lakin eskisi gibi gitmiyordu neyse Bursa'ya gittim.Bir hafta kadar kaldım.Sonra döndüm.Yağ bakımının yılı dolduğu için yetkili serviste bakıma soktum aracımı.Araç bakımdan sonra eski performansına kavuştu gitmeme sorunu bitti.Bir süre önce wastgate arızalnmış sanayide sevdiğim işten anlayan dürüst ustama yaptırmıştım.Tabi sanayide orjinal parça bulamazsın dedi ustam wunder marka hava filtersi takıldı wastgate tamir sonrasında turbocu değişsin dediği için.6 bin km olmuştu wunder hava filtresi takılalı.Tabi kafama takıldığı için bakım sonrası filtreleri görmek istediğim için yetkili servis bagaja koymuştu.Bakım sonrası inceledim hava filtresinin kanalları yapışmış araç yeteri kadar hava almıyormuş.Size tavsiyem asla ama asla orjinal yedek parçadan mümkünse de servisten vazgeçmeyin.Emin olun araçları mahveden bakımsızlık ve yan sanayi parçalar.2014 de aracımı aldığım günden beri yağ bakımlarını yetkili serviste yaptıyordum ilk defa yan sanayi hava filtresi takıldı o da sorun verdi.Ayrıca denemek için yetkili servise gidin yedek parça fiyatına bakın sanayiye sorun nerdeyse aynı fiyata geldiğini göreceksiniz.Fiat yetkili servisini çok beğeniyorum.Motor yağı,yağ filtresi,hava ve polen filtreleri değişti.Herşey dahil 2700 lira ödedim.Sanayiye de gitseydim aynı parayı alacaklardı muhtemelen.Sanayide kutusunda opar yazanların orjinal olduğunu düşünmeyin orjinal parçayı sadece yetkili serviste bulursunuz.
Valla o 2700 lira için şimdi 10 bin tl istiyor servis. Servisten saşmak istemiyoruz ama onlar bizi mecbur şaşırtıyor.

Yarın efsane yetkili servise soracağım.işcilik fiyat farkı soracağım.olmadi yedek parçaları oradan alırım fazla bir fark yoktur sanirim

Valla o 2700 lira için şimdi 10 bin tl istiyor servis. Servisten saşmak istemiyoruz ama onlar bizi mecbur şaşırtıyor.
10 yıldır serviste bakımı yaptırırım 3 bin liradan fazla istemediler bu zamana kadar. İndirimsiz garanti kapsamında ki araca bile 6100 lira liste fiyatı olduğu söylendi ki bu fiyata da indirim yapıyorlar garantili de olsa. Kurduğunuz insan ilişkileri de önemli servis müşteri temsilcisi ben 8 yıldır burdayım her yıl buraya geliyorsunuz tabi ki indirim yapılmalı diyerek destek veriyor.Basit bir örnek vereyim amortisör takoz bilyası sanayide taneine 900 lira dediler servise sordum merak ettiğim için 850 lira dediler.Ben 1.3 sıfır alırken 1.6 105 likle arasında 3 bin lira fark vardı 1.3 ü 46 bine almıştım.Araştırdım 1.6 nın hem bakımı hem de parça fiyatı daha masraflıyıd ayrıca km yapmadığım için 5 yılda bir triger değiştirmek zorunda kalacaktım.1.3 zincirli 160 bin km değişim periyodu var yıldan bağımsız.10 yıl oldu 56 bin km'de aracım.Eğer 1.6 almış olsaydım 2 defa triger değişmiş olacaktı.Serviste bakım yaptırmak istiyorsanız yol arkadaşım uygulamasını indirin hem yaptığınız bakımları görürsünüz hem de ekstra %5 indirim veriyor oradan randevu alırsanız.

Back