Yaşadığım bir olayı anlatayım.Yaklaşık 2 hafta önce Bursa'ya giderken Ankara'da ışıklarda kalkarken gaz pedalı ayağımdan düştü araba gitmedi bir süre sonra toparladı lakin eskisi gibi gitmiyordu neyse Bursa'ya gittim.Bir hafta kadar kaldım.Sonra döndüm.Yağ bakımının yılı dolduğu için yetkili serviste bakıma soktum aracımı.Araç bakımdan sonra eski performansına kavuştu gitmeme sorunu bitti.Bir süre önce wastgate arızalnmış sanayide sevdiğim işten anlayan dürüst ustama yaptırmıştım.Tabi sanayide orjinal parça bulamazsın dedi ustam wunder marka hava filtersi takıldı wastgate tamir sonrasında turbocu değişsin dediği için.6 bin km olmuştu wunder hava filtresi takılalı.Tabi kafama takıldığı için bakım sonrası filtreleri görmek istediğim için yetkili servis bagaja koymuştu.Bakım sonrası inceledim hava filtresinin kanalları yapışmış araç yeteri kadar hava almıyormuş.Size tavsiyem asla ama asla orjinal yedek parçadan mümkünse de servisten vazgeçmeyin.Emin olun araçları mahveden bakımsızlık ve yan sanayi parçalar.2014 de aracımı aldığım günden beri yağ bakımlarını yetkili serviste yaptıyordum ilk defa yan sanayi hava filtresi takıldı o da sorun verdi.Ayrıca denemek için yetkili servise gidin yedek parça fiyatına bakın sanayiye sorun nerdeyse aynı fiyata geldiğini göreceksiniz.Fiat yetkili servisini çok beğeniyorum.Motor yağı,yağ filtresi,hava ve polen filtreleri değişti.Herşey dahil 2700 lira ödedim.Sanayiye de gitseydim aynı parayı alacaklardı muhtemelen.Sanayide kutusunda opar yazanların orjinal olduğunu düşünmeyin orjinal parçayı sadece yetkili serviste bulursunuz.