usb girişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sukru56
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sukru56

Onursal Üye
Doblo
Adı
mehmet
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2017
Renk
beyaz
Selam arkadaslar doblodan once 6 7 ay kadar bravo 1,4 multiair sportstyle aracinin tadini cikarmis biri olarak su an en cok ozledigim ozellik usb girisine flash disk takip yuzlerce sarkiyi cd cizildi derdi olmadan dinlemek.Premio aracimda el freninin altinda asr dugmesinin yaninda olmasi gereken ama olmayan bu ozelligi sonradan ekletme sansimiz var mi ve kaca patlar .İlginiz icin tesekkurler.Cd cizilmesinden yapip cope atmaktan sıkıldım fm transmitterde cakmaklik ta durmuyor

soyle bir cozumde olabilir aslinda evde atili duran c6 01 var o kalir arabada

Fiat serviste blue&me taktırabilirsin

@oktay_1975
Tesekkurler fiyatla ilgili bilginiz var mi

Araçta olduğundan fiyat sormadım
Bilen arkadaşlar vardır yazarlar diye düşünüyorum
Kolaygelsin

Tekrar tesekkurler

Sevgili kardeşim ne yazıkki ne yazık ki aldığın araçta olmayan bu sistemi sonradan serviste taktıramıyorsun......bilgine......Kesin bilgidir

@bakiergul. Cok tesekkurler

@Omer Akdemir
İyi paraymis dvd player takilir o paraya 🙂 geri goruslu navigasyonlu

Ben de çok istemiştim ancak yapılamıyor aux girişi yaptırdım el freninin oraya

@volkan guney
Biraz bilgi verebilir misin kolay bir islem mi siradan bir ustanin yapabilecegi bir islem mi

Valla oto elektrikçisi teyp arkasından bağlantı aldı soketi el freninin oradaki bakalite delerek sabitleyici toplamda 20 dakika sürdü kablo dahil 30 liraya mal oldu

20150121_161312.jpg

@volkan guney
Cok tesekkur super bir fikir bu fotografla beraber ustaya gidicem cuma gunu insallah

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

@Omer Akdemir
Merhabalar eğer paraya kıyarım derseniz
ilk 2 resimdeki gibi full özellikli Fiat servislerinin sattığı Motevo teybi sana temin edebilirim
Ayrıca Boş vaktim olmadığı için test etme şansım olmadı 3. resimdeki boş olan teyp soketine uygun bağlantı yaparak teybimize AUX giriş özelliği ekleyip burdan cep telefonu ve benzeri cihazlar bağlayıp onun üzerinden müzik dinleyebilirsiniz bu yöntemin uygulamasını yapıp en kısa sürede sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Dosyalar

• fiat_doblo_1.jpg
    fiat_doblo_1.jpg
    43,6 KB · Okunma: 63
  • fiat_doblo_.jpg
    fiat_doblo_.jpg
    30 KB · Okunma: 41
  • wjMXkj.jpg
    wjMXkj.jpg
    58,8 KB · Okunma: 39
  • sku_163688_101.jpg
    sku_163688_101.jpg
    193,5 KB · Okunma: 35
@www.akdenizelektronik.org
o teybi ne kadara temin ediyorsunuz hocam ?

Back