ünijet ?

barış ata

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Başka Araç
Adı
Barış Ata
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Sıhhi tesisat kombi bakım onarım evsel şu arıtma sistemleri
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Motor
2.0 Multijet
Araç Yılı
2004
Renk
siyah
Aracın arkasında Multijet yazısının yanı sıra ünijet yazısıda var diğerlerinden ne farkı var yoksa sonradan yapıştırılmış bişeymi?

Yok ya aşdığım hacı üniversiteye gittiysede o zamanlar doblo daha icat edilmemişti orjinal bi yazı bu metal

Screenshot_2016-03-02-10-20-54.png
Doblo yazısının altında

Bencede bi kaç premiocu arkadaşım var dikkat ettim onlarda yok bu yazı aldıgım adamda genç biri olsa anlıcam sonradan yapıştırılmış dicem ama ilk sahibi bide sadece kendi kullanmış

Wikipedia alıntı

Multijet geçerli common rail direkt enjeksiyonlu turbo dizel motor yelpazesi için Fiat Chrysler Automobiles' terimdir. Fiat, Alfa Romeo, Lancia çoğu RAM Kamyon, Cip ve Maserati araçlar belirli Chrysler, Multijet motorlar olarak değişir. Bazı Fiat Multijet tasarımları sahipliğini General Motors ile iki otomobil holdingler arasında başarısız birleşme bir yerleşimin bir parçası olarak paylaşılır. Torino, İtalya'da GM Motor Torino grup bu motorlar ilgi yönetir. Bazı PSA Peugeot Citroën dizel motorları da JTD birimleri adıyla. Fiat'ın common rail dizel motoru ilk nesil JTD, uniJet Turbo Dizel bir ınitialism olarak biliniyordu.

@aozgur
Bilgi bilgidir koyalim kenara dursun..👍

İyi hoşta benim doblo 1.3 multijet 1.9 jtdnin ibaresi ne arıyo bağajda anlamadım

Sanmıyorum abi nette hiç elle tutulur bi açıklama yok...

Valla anlamadım hacılarda böyle dolambaçlı işler yapmaya başladıysa vay halimize

Yanlış olmasın ama bu yazılar iveco daily lerde vardı yanlış hatırlamıyosam.

Evet haklısın iveco motorlarında var ünijet...

Back